Verkoop 'Office Park Rijswijk'

vrijdag 10 juni 2022

New ManCo heeft via een off-market transactie kantorencomplex Office Park Rijswijk verworven van een particulier investeerder. Het complex is ondergebracht in een nieuw opgerichte beleggingsentiteit OPR CV.

Het kantorenpark is gelegen aan de Burgemeester Elsenlaan 170, De Bruyn Kopstraat 15 en de Verrijn Stuartlaan 1 in Rijswijk, Office Park Rijswijk omvat 15.760m2 kantoorruimte, alsmede 479 parkeerplaatsen. De belangrijkste gebruikers in het multi-tenant gebouw zijn zorgdienstverlener Middin, telecombedrijf T-Systems en adviseur van pensioenfondsen Montae & Partners.

New ManCo BV is gelieerd aan ERA Capital, een internationaal opererend vastgoedbedrijf en is sinds 2016 op de Nederlandse vastgoedmarkt actief. ERA Capital richt zich in haar beleggingsbeleid op vastgoed met onderliggende huurinkomsten op goede locaties in combinatie met herontwikkelingspotentieel. In Nederland heeft ERA Capital een omvangrijke vastgoedportefeuille opgebouwd en tal van woonobjecten ontwikkeld in prominente steden.

COG Makelaars is nauw betrokken geweest bij de verkoop van dit object namens de eigenaar van dit object Van Wilsum Vastgoed. De panden zijn in beheer gegeven bij BRiQ Asset Management. Koper is bij deze aankoop collegiaal geadviseerd door Nadorp Bedrijfsmakelaars en MontFort Real Estate.

 

Terug