Wie zijn wij

Ons professioneel en onafhankelijk kantoor bestaat uit drie betrokken NVM Makelaars die worden ondersteund door een ervaren, vakkundig en hecht team. Mede op grond van de gezamenlijke jarenlange ervaring van de drie vennoten is COG Makelaars een van de toonaangevende kantoren op het gebied van commercieel onroerend goed in de Haagse regio.

Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom COG Makelaars?

Wilt u uw kantoorruimte of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? COG Makelaars is een betrouwbare en professionele partner met een zeer uitgebreid netwerk die adviseert en begeleidt bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsmatig vastgoed in de regio Haaglanden. Wij zijn een dynamisch team van specialisten op het gebied van commercieel onroerend goed en altijd in staat om de beste oplossing voor uw vraagstuk te vinden.

Het team van COG Makelaars is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven, (semi-)overheden, corporaties, institutionele beleggers en particulieren bij het (ver)huren, (ver)kopen, waarderen of het realiseren van commercieel onroerend goed.

Contact
Team COG Makelaars