Van Bylandt Huis, Benoordenhoutseweg 46 te Den Haag

dinsdag 19 september 2023

In het monumentale kantoorgebouw ‘Van Bylandt Huis’ gelegen aan de Benoordenhoutseweg 46 te Den Haag is onlangs ca. 647 m² op de begane grond verhuurd aan ZRi BV. 

Het multi-tenant gebouw bestaat uit ca. 7.527 m² kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen. Het Van Bylandt Huis is een prachtig gerestaureerd object met veel authentieke details en is gelegen in het statige Benoordenhout. Het monumentale gebouw is opvallend van opzet door twee symmetrische vleugels en kenmerkt zich door zijn sfeervolle karakter. Het object maakt onderdeel uit van het Benelux Commercial Real Estate Fund van Edmond de Rothschild REIM.

Door de verhuurder is recent geïnvesteerd in een nieuwe inrichting en de verduurzaming van het gebouw. Diverse renovatiewerkzaamheden hebben plaatsgevonden in de algemene ruimten om het geheel een nieuwe, moderne look & feel te geven met aandacht voor het behoud van de authenticiteit van het gebouw. Zo is de entreeruimte voorzien van nieuw meubilair, nieuwe verlichting en een nieuwe vloer. Tevens is alle signage vervangen. Naast de look & feel is er ook (extra) aandacht besteed aan de klimaatinstallaties. In het verlengde daarvan zijn er met het oog op duurzaamheid en energieverbruik, zonnepanelen op het dak van het gebouw geïnstalleerd en zijn ketels vervangen. 

Voor de verhuur is momenteel nog ca. 2.388 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de begane grond en 1e verdieping met ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Voor de toekomstige gebruiker(s) is het gebouw flexibel in te delen, waarbij deelverhuur mogelijk is vanaf ca. 300 m². Verhuurder denkt graag met huurder mee in de wensen voor een (nieuwe) kantoorinrichting. Een turn-key oplevering op basis van het programma van eisen van een huurder behoort zodoende tot de mogelijkheden!

COG Makelaars bracht in collegiale samenwerking met CBRE de transactie tot stand namens Edmond de Rothschild REIM.

Terug