Van Bylandt Huis Benoordenhoutseweg 46 Den Haag

vrijdag 20 januari 2023

In het ‘Van Bylandt Huis’ gelegen aan de Benoordenhoutseweg 46 te Den Haag is onlangs ca. 605 m² verhuurd. Een tweetal huurders hebben ieder ca. 302,5 m² kantoorruimte gehuurd op de 3e verdieping van het monumentale kantoorgebouw.
Het multi-tenant gebouw bestaat uit ca. 7.527 m² kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen.
Het Van Bylandt Huis is een prachtig gerestaureerd object met veel authentieke details en is gelegen in het statige Benoordenhout. Het monumentale gebouw is opvallend van opzet door twee symmetrische vleugels en kenmerkt zich door zijn sfeervolle karakter. Het object maakt onderdeel uit van het Benelux Commercial Real Estate Fund van Edmond de Rothschild REIM.
Door de verhuurder is recent geïnvesteerd in een nieuwe inrichting en de verduurzaming van het gebouw. Diverse renovatiewerkzaamheden hebben plaatsgevonden in de algemene ruimten om het geheel een nieuwe, moderne look & feel te geven met aandacht voor het behoud van de authenticiteit van het gebouw. Zo is o.a. het souterrain – waar zich de volledig ingerichte vergaderzalen en kantineruimte voor gemeenschappelijk gebruik bevinden – voorzien van een nieuwe vloer. Tevens is de entreeruimte voorzien van schilderwerk, nieuw meubilair, een nieuwe vloer en nieuwe verlichting. Naast de look & feel is er ook (extra) aandacht besteed aan de klimaatinstallaties. In het verlengde daarvan zijn er met het oog op duurzaamheid en energieverbruik, zonnepanelen op het dak van het gebouw geïnstalleerd en zijn ketels vervangen.
Voor de verhuur is momenteel nog ca. 3.035 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de begane grond en 1e verdieping met ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Voor de toekomstige gebruiker(s) is het gebouw flexibel in te delen, waarbij deelverhuur mogelijk is vanaf ca. 300 m². Verhuurder denkt graag met huurder mee in de wensen voor een (nieuwe) kantoorinrichting. Een turn-key oplevering op basis van het programma van eisen van een huurder behoort zodoende tot de mogelijkheden!
COG Makelaars en CBRE brachten de transacties tot stand namens verhuurder.

Terug