The Lobby, Lange Kleiweg 8-28 Rijswijk

woensdag 7 juni 2023

EP&C Patent Attorneys huurt ca. 1.890 m² kantoorruimte in The Lobby Offices gelegen aan de Lange Kleiweg 6-28 te Rijswijk van verhuurder Felix Omnes CV. Inmiddels is de kantoorruimte op de 8e verdieping verbouwd conform de huisstijl van EP&C en hebben zij de kantoorruimte betrokken.

Het octrooibureau EP&C Patent Attorneys helpt ondernemingen bij het beschermen van Intellectueel Eigendom door verkrijgen en handhaven van octrooien en modellen. Op basis van ruim 75 jaar ervaring hebben zij zich ontwikkeld tot wereldwijd erkend adviseur en hedendaagse dienstverlener op het gebied van Intellectueel Eigendom.

Het gebouw ‘The Lobby’ heeft een totale oppervlakte van circa 30.000 m² v.v.o. The Lobby beschikt onder andere over volledig uitgeruste boardrooms, een centrale ontvangsthal met receptie, een smaakvol ingericht restaurant met focus op vers en gezond en een fitnessruimte met douches en een kleedkamer. Recent kozen Visma Connect, Xindao, Rijswijk Wonen en Meesman Index Investments  ook al voor huisvesting in The Lobby.

Met deze verhuurtransactie is er op dit moment nog ca. 6.800 m² voor de verhuur beschikbaar in units vanaf circa 350 m².

Felix Omnes CV werd bij het tot stand komen van de huurovereenkomst begeleid door COG Makelaars in collegiale samenwerking met Colliers. 

EP&C werd geadviseerd door Schoeman Tenant Consultants.

 

Terug