The Lobby, Lange Kleiweg 8-28 Rijswijk

vrijdag 6 januari 2023

Felix Omnes CV en Visma Connect hebben een meerjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorgebouw ‘The Lobby’ aan de Lange Kleiweg 6-28 te Rijswijk. Visma Connect heeft inmiddels  haar kantoor van 1.615 m² betrokken. 

Visma Connect BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma,  een van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software voor een efficiëntere en veerkrachtige samenleving. Visma Connect is de belangrijkste leverancier van tools, taxonomieën en expertise voor informatie- en data-uitwisseling, duurzaamheids en verantwoordingsrapportages. Visma Connect bouwt onder meer taxonomieën voor rapportages in de vastgoedsector. 

Sander Odijk, managing director Visma Connect: “Dit kantoor is bij uitstek geschikt voor het nieuwe werken. Dankzij de faciliteiten van ‘The Lobby’ kunnen we hier makkelijk gasten ontvangen en events organiseren en de ligging, vlakbij station Rijswijk, stimuleert reizen met het openbaar vervoer voor onze medewerkers.”

Het gebouw ‘The Lobby’ heeft een totale oppervlakte van circa 30.000 m² v.v.o. The Lobby beschikt onder andere over volledig uitgeruste boardrooms, een centrale ontvangsthal met receptie, een smaakvol ingericht restaurant met focus op vers en gezond en een fitnessruimte met douches en een kleedkamer. Xindao B.V., Meesman Index Investments  kozen dit jaar ook al voor huisvesting in The Lobby.

Met deze verhuurtransactie is er op dit moment nog circa 12.000 m² voor de verhuur beschikbaar in units vanaf circa 350 m².

Felix Omnes CV werd bij het tot stand komen van de huurovereenkomst begeleid door COG in collegiale samenwerking met JLL en Colliers. 

Visma Connect BV werd geadviseerd door Huurconsult BV.

Terug