Stationsplein 6

vrijdag 22 januari 2021

Time Equities heeft in totaal ca. 1.700 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw ‘Voorhaghe’ gelegen aan het Stationsplein 6 te Voorburg.

Eteck Energie Bedrijven BV heeft een langjarig huurcontract afgesloten met Time Equities voor ca. 1.182 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping alsmede 30 parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. Eteck Energie is leverancier van duurzame warmte.

Op de 3e verdieping huurt CleanProfs ca. 500 m² kantoorruimte alsmede 10 parkeerplaatsen in de parkeergarage. CleanProfs is specialist in afvalcontainer-hygiëne en reinigen van GFT-, Rest-, Plastic en DUO- afvalcontainer.

Het casco kantoor zal gerenoveerd worden met voorzieningen volgens het SQM Offices concept. Dat wil zeggen dat de ruimte flexibel is in te delen.

Bij de renovatie van het entreegebied op de begane grond zullen diverse algemene voorzieningen worden gerealiseerd. Zo komen er algemene en moderne vergaderfaciliteiten, een koffiebar ofwel een Grab & en met ontspanningsfaciliteiten. Het entreegebied van het linker- en rechterbouwdeel zullen in dezelfde ‘look-and-feel’ worden uitgevoerd. Buiten het kantoor zal Time Equities tevens voor gemeenschappelijke voorzieningen op het voorplein zorgen.

COG Makelaars bracht de transacties namens verhuurder tot stand. 

Terug