Röntgenlaan 15-17 te Zoetermeer

dinsdag 7 december 2021

De kantoorvilla Röntgenlaan 15 is volledig verhuurd aan huurders Lautratex, Rohecom, Tailorminds en Louwers Advies. Het metrage van de kantoorvilla bedraagt in totaal ca. 684 m², verdeeld over de begane grond t/m de 3e verdieping, en beschikt over 15 parkeerplaatsen.

De naastgelegen kantoorvilla Röntgenlaan 17 van totaal ca. 616 m² met 11 parkeerplaatsen is nog beschikbaar en wordt te koop aangeboden. De vraagprijs bedraagt € 1.500.000,-. Het kantoorgebouw beschikt over een hoogwaardig opleveringsniveau met o.a. een liftinstallatie, airconditioning en buitenzonwering.

De kantoorontwikkeling 'Forum Fontanus’ is gelegen in kantorenpark 'Rokkeveen' te Zoetermeer. Deze hoogwaardige kantoorlocatie ten zuiden van de A-12 kenmerkt zich door overwegend kleinschalige kantoorgebouwen in een parkachtige opzet. ‘Forum Fontanus’ omvat in totaal 20 vrijstaande kantoorvilla’s welke zijn gesitueerd rondom een onder architectuur aangelegde parkachtige tuin. Aan de binnentuin zijn de hoofdentrees van alle kantoorvilla’s gesitueerd. Onder de gemeenschappelijke binnentuin ligt een ondergrondse garage met parkeerplaatsen. Tevens is hier de fietsenstalling gesitueerd. Winkelcentrum Rokkeveen met al zijn voorzieningen is direct tegenover het project gelegen. 

Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met COG Makelaars, telefoonnummer 070 306 60 50.

Terug