'The Lobby' Lange Kleiweg 8-28 Rijswijk

maandag 2 oktober 2023

Ecowende huurt ca. 411 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw ‘The Lobby’ aan de Lange Kleiweg 6-28 te Rijswijk alsmede 6 parkeerplaatsen. 

Ecowende, een joint venture van Shell en Eneco, gaat een windpark bouwen in harmonie met de natuur, met minimale impact op vogels en vleermuizen, zeezoogdieren en met een florerende onderwaterwereld. Met als doel in de nabije toekomst windparken op zee met een netto-positieve impact mogelijk te maken.

Het gebouw ‘The Lobby’ heeft een totale oppervlakte van circa 30.000 m² v.v.o. The Lobby beschikt onder andere over volledig uitgeruste boardrooms, een centrale ontvangsthal met receptie, een smaakvol ingericht restaurant met focus op vers en gezond en een fitnessruimte met douches en een kleedkamer. 

Met deze verhuurtransactie is er op dit moment nog circa 6.861 m² voor de verhuur beschikbaar in units vanaf circa 350 m².

COG Makelaars uit Den Haag trad op in deze namens verhuurder Felix Omnes CV. Jones Lang LaSalle bracht deze transactie tot stand namens Ecowende.

Terug