Maanweg 174 Den Haag

dinsdag 21 december 2021

In het multi-tenant kantoorgebouw ‘De Haagse Arc’, gelegen aan de Maanweg 174 te Den Haag is onlangs in totaal ca. 2.750 m² kantoorruimte verhuurd aan een viertal huurders.

Recent heeft de eigenaar in gebouw B de 3e, 4e en 5e verdieping verhuurd aan respectievelijk Valstar Simonis, Stichting Dak Kindercentra en OnSite Media BV. Tevens is in gebouw C de 5e verdieping verhuurd aan Octagon Professionals International BV.

Het multi-tenant kantoorgebouw ‘De Haagse Arc’, Maanweg174 te Den Haag, is gelegen op de hoek van de Maanweg/ Regulusweg op een unieke zichtlocatie Utrechtse Baan. Het kantoorgebouw is totaal groot ca. 23.000 m² bestaande uit gebouwen A, B, C, en D met ruim parkeren in de parkeergarage en het naastgelegen parkeerterrein. Door de ligging is het kantoorgebouw aangesloten op een van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag en heeft het een directe verbinding met het nationale wegennet A12/A4. Tevens ligt de nieuwe Rotterdamsebaannabij. Deze loopt van knooppunt Ypenburgnaar bedrijventerrein de Binckhorst, nabij de binnenstad van Den Haag. Het grootste deel van de Rotterdamsebaanbestaat uit de net geopende VictoryBoogie Woogietunnel. In de Binckhorst zijn diverse grote bedrijven gevestigd, onder andere KPN Telecom en SDU, welke laatste in ‘De Haagse Arc’ is gevestigd. Voorzieningen in de omgeving bepalen mede de kwaliteit van een locatie. Daarnaast zijn dichtbij alle denkbare winkel-en horecavoorzieningen te vinden in het historisch centrum van Voorburg aan de Herenstraat.

COG Makelaars bracht de transacties namens verhuurder tot stand. 

Terug