'Haagse Arc' Maanweg 174 Den Haag

dinsdag 30 maart 2021

Rizing B.V. is een huurovereenkomst aangegaan voor ca. 300 m² kantoorruimte in het multi-tenant kantoorgebouw de ‘Haagse Arc’ en verhuist van Rotterdam Alexandrium naar Den Haag. 

Rizing B.V. is een wereldwijd opererende dienstverlenende organisatie welke onder andere gespecialiseerd is in SAP Enterprise Asset Management. Rizing B.V. ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van onderhoudsprocessen en assetmanagement met SAP door consultancy diensten en branche specifieke kennis.

De ‘Haagse Arc’ is in 2017 toegevoegd aan de portefeuille van Platina Argenta Events & Business Company B.V. Na deze overname is de Haagse Arc gerenoveerd tot een high-end locatie waar mensen kunnen werken en recreëren. De toegankelijke locatie is onder andere voorzien van een luxe koffiecorner, vergaderruimten, een sportcentrum en een groot restaurant.

Rizing werd in deze transactie geadviseerd door BRiQ real estate. COG Makelaars trad op als adviseur voor verhuurder, Platina Argenta Events & Business Company B.V.

Terug