Einsteinlaan 2-30 Rijswijk

dinsdag 6 december 2022

In het kantoorgebouw ‘SQM’ gelegen aan de Einsteinlaan 2-30 te Rijswijk is ca. 950 m² verhuurd. Het multi-tenant gebouw bestaat uit ca. 12.000 m² kantoorruimte verdeeld over 13 etages.

Timetohire zal Q2 2023 gebruik gaan maken van de ca. 950 m² grootte kantoorruimte op de 8e verdieping dat turn-key gerenoveerd door verhuurder zal worden opgeleverd aan huurder.

Timetohire helpt organisaties de juiste medewerkers te vinden. Dit doen zij doormiddel van Recruitment Process Outsourcing, Werving & Selectie en Interim Solutions.

Dit hoogwaardige kantoorgebouw is gelegen op een schitterende zichtlocatie op het businesspark Broekpolder te Rijswijk.

Bij de recente renovatie van het entreegebied op de begane grond zijn diverse algemene voorzieningen gerealiseerd. Zo zijn er algemene en moderne vergaderfaciliteiten, een koffiebar ofwel een Grab & Go en met ontspanningsfaciliteiten. Verder kunnen huurders hun energie kwijt in de wekelijkse bootcampsessies en via het SQM Membership de faciliteiten van alle SQM locaties gebruiken. 

Naast de uitstekende bereikbaarheid kenmerkt SQM Rijswijk zich door haar zakelijke en representatieve karakter en door de hoogwaardige afwerking. Het kantoorgebouw telt dertien etages welke door de vorm van het gebouw efficiënt kunnen worden ingedeeld. De entree heeft een uitnodigend atrium welke is voorzien van een stijlvolle receptiebalie. Vanaf de bovengelegen verdiepingen heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving

Er zijn nog diverse kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar. www.Einsteinlaan 2-30.nl

COG Makelaars bracht de transactie tot stand.

Terug