COG Makelaars verkoopt twee bedrijfspanden Verlengde Hoge Klei te Wassenaar

vrijdag 17 mei 2024

COG Makelaars verkoopt twee bedrijfspanden aan de Verlengde Hoge Klei 24-26 en Verlengde Hoge Klei 52 te Wassenaar. Beide bedrijfspanden zijn verkocht aan een koper-gebruiker. COG Makelaars bracht de verkooptransacties namens twee verschillende Wassenaarse verkopers tot stand in collegiale samenwerking met Welp Makelaardij.

Het zelfstandig pand gelegen aan de Verlengde Hoge Klei 24-26 te Wassenaar bestaat uit bedrijfs- en kantoorruimte met een bovengelegen appartement van totaal ca. 546 m². 

Het bedrijfspand aan de Verlengde Hoge Klei 52 te Wassenaar, heeft een grootte van ca. 462 m² en ca. 60 m² voorgelegen zelfstandige kantoorruimte. Het bedrijfspand en voorgelegen twee-laags zelfstandige kantoorruimte heeft een aparte entree voor het kantoor maar heeft ook een verbinding met het bedrijfspand. 

Beide bedrijfspanden zijn rustig gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein te Wassenaar, nabij vele faciliteiten waaronder de dorpskern, diverse scholen, sportverenigingen, de duinen en het strand.

Terug