Churchillplein 5-6/Eisenhowerlaan 77 DenHaag

maandag 4 april 2022

In kantoorgebouw ‘The Statesman’ aan het Churchillplein 5-6 / Eisenhowerlaan 77 te Den Haag is in totaal ca. 1.695 m² kantoorruimte verhuurd in het bouwdeel gelegen aan de Eisenhowerlaan 77. Het ‘multi-tenant’ gebouw bestaat uit ca. 15.000 m² kantoorruimte verdeeld over 3 bouwdelen. 

Accountantskantoor Baker Tilly heeft ca. 1.445 m² kantoorruimte en Stichting White Helmets Foundation heeft ca. 250 m² kantoorruimte gehuurd in het kantoorgebouw.

Het kantoorgebouw ‘The Statesman’ is centraal gelegen in het Congresgebied, uitstekend bereikbaar en gunstig gelegen ten opzichte van alle belangrijke steden in de Randstad. Op de begane grond bevindt zich een representatieve entreehal met receptie voorzien van een elektronisch toegangscontrolesysteem. De kantoren worden geheel gerenoveerd opgeleverd en de indeling kan worden aangepast aan de wensen van de huurder. 

In de omgeving zijn eveneens het OPCW, Europol, Eurojust, IB en diverse ambassades gevestigd. Er zijn diverse grote en hoogwaardige hotels in de directe nabijheid beschikbaar zoals; Marriott Hotel, Novotel en CrownPlazaPromenadeHotel. 

Rondom het gebouw ligt de knusse woonwijk “Het Statenkwartier”, met als centraal punt de Frederik Hendriklaan. Een gezellige winkelstraat met een groot aantal winkels, restaurants en boetiekjes op loopafstand gelegen.

Voor meer informatie zie www.statesman.nl

COG Makelaars bracht de transacties namens verhuurder tot stand. 

Terug