C-AVENUE, Zeestraat Den Haag

dinsdag 24 mei 2022

De renovatie van het project C-AVENUE in de Zeestraat in Den Haag nadert de eindfase. Hier worden eigentijdse, duurzame kantoren met monumentale charme opgeleverd die klaar zijn voor de toekomst. C-AVENUE biedt de ultieme mix tussen een urban omgeving met een groene binnentuin, monumentale elementen in eigentijdse kantoren en een dynamische diversiteit aan gebruikers. De monumentale kantoorpanden in de Zeestraat in Den Haag zijn gereed voor ingebruikname en twee bedrijven hebben reeds hun intrek genomen.

Op 1 april jl. is Vroom & Van den Heuvel verhuisd naar het prachtige pand op Zeestraat nummer 64. Het waarmaken van impactvolle en duurzame matches tussen individuen en ambitieuze ondernemingen doen ze voortaan vanuit hartje Den Haag. Een nieuwe, professionele thuisbasis waar iedereen weer live te vinden is, inspireert en biedt een heerlijke plek om opdrachtgevers vol trots te kunnen ontvangen. 

In het pand op Zeestraat nummer 66 heeft het fietskoerierplatform Bikeshift haar intrek genomen, met de ambitie om hier het grootste fietsbezorgplatform van Europa neer te zetten. Bikeshift houdt zich bezig met het werven en managen van het beste personeel voor bedrijven die zich bezighouden met last-mile delivery per fiets. Het nieuwe kantoorpand met een grote binnentuin en parkeerplaatsen in het centrum van Den Haag draagt bij aan een fijne werkomgeving en een welkome ontvangst voor klanten en iedereen die graag een kopje koffie komt drinken.

Opdrachtgever PATRIZIA AG

Ontwikkelaar CBRE Nederland

Architect Kentie en Partners Architekten

Verhuur CBRE Nederland & COG Makelaars BV

Terug