C-AVENUE verwelkomt twee nieuwe huurder aan de Zeestraat 70 te Den Haag

maandag 10 juni 2024

C-AVENUE verwelkomt twee nieuwe huurders aan de Zeestraat 70 in Den Haag; Igluu - Workspace for Professionals Den Haag en FinanceFactor Executive Finance Professionals.

Igluu biedt werk-, vergader- en ontmoetingsruimte aan ambitieuze professionals, corporates, overheid en ngo’s. C-AVENUE biedt een inspirerende plek om je bedrijf op te zetten of uit te bouwen, kennis en kunde te delen en om te netwerken. Deze zomer nemen zij hun intrek op de begane grond en in de kantoorruimte aan de voorzijde van het pand op de eerste verdieping. Hier worden vaste en flexibele ruimten aangeboden aan kleine en grote gebruikers. De totale metrage bestrijkt circa 1.440 m². COG Makelaars BV trad in deze op namens verhuurder.

FinanceFactor is een unieke en onderscheidende intermediaire organisatie voor executive finance professionals in Nederland. Zij betrekken op korte termijn het multi-tenant pand en huren ca. 400 m² op de eerste verdieping aan de voorzijde van het gebouw. CBRE trad in deze op namens verhuurder.

Een prachtige timing waardoor de huurders en hun werknemers vanaf deze zomer voluit kunnen genieten van de grote, groene gezamenlijke binnentuin. 

C-AVENUE betreft een volledig gerenoveerd multi-tenant gebouw en biedt een inspirerende kantooromgeving voorzien van hedendaagse faciliteiten, zoals o.a. een koffiebar met werkcafé, een tuin en vergaderruimten. Bij de renovatie is veel aandacht aan verduurzaming besteed hetgeen heeft geresulteerd in een energielabel A++ en BREEAM-In-Use Excellent certificaat. Totaal is er nog ca. 5.104 m² aan hoogwaardige kantoorruimte in C-AVENUE aan de Zeestraat 70 beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 311 m² v.v.o.

Neem voor meer (verhuur)informatie contact op met COG Makelaars 070 3066050 of CBRE Den Haag 070 7508900.

Terug