C-AVENUE

maandag 31 oktober 2022

Het project C-AVENUE is volledig opgeleverd en inmiddels is een aantal kantoren verhuurd. Graag attenderen wij u op de update van de website en de brochure, waarin de renders zijn vervangen voor schitterende foto's van het eindresultaat. Mocht u de ruimten zelf willen ervaren, dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijke rondleiding. 

Monumentale kantoorpanden met de charme van vroeger en de gemakken van vandaag.

De 5 karakteristieke 19e-eeuwse panden aan de Zeestraat (nr. 62 t/m nr. 66B) zijn zorgvuldig gerenoveerd tot eigentijdse en duurzame kantoren met behoud van hun authentieke charme. De panden kenmerken zich door hoogwaardige kantoorruimtes met hoge plafonds en een royale lichtinval. Ieder pand beschikt over een privétuin met toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin en het achterliggende parkeerterrein.

Multi-tenant gebouw dat verbindt, inspireert en faciliteert voor ondernemend Den Haag.

De panden aan de Zeestraat 68 t/m 72 + Bazarstraat 2 zijn getransformeerd tot een modern multi-tenant kantoorpand met sfeervolle gemeenschappelijke voorzieningen en grote, flexibele vloervelden direct gelegen aan de bijzondere binnentuin.

Het gebouw betreft circa 6.925 m² en is in zijn geheel beschikbaar dan wel in units vanaf circa 1.000 m². De centrale entree bevindt zich aan de Zeestraat nr 70 en verwelkomt de bezoekers en gebruikers in een bruisend werkcafé. De ‘loft office’ op het dak met uitzicht op de tuin zorgt voor een extra ‘wow’ factor.

C-AVENUE biedt een unieke werkplek in Den Haag waar werken, ontmoeten, vergaderen, eten & drinken en ontspannen (in de buitenlucht) worden gecombineerd.

www.c-avenue.nl

 

Terug