Bordewijklaan 38 Den Haag

maandag 3 januari 2022

In het kantoorgebouw aan de Bordewijklaan 38 te Den Haag hebben vier nieuwe huurders hun intrek genomen. In totaal is er in het kantoorgebouw recent ca. 2.000 m² kantoorruimte verhuurd. Voor de verhuur is op dit moment nog ca. 1.000 m² kantoorruimte beschikbaar.

Lummus Technology Heat Transfer gaat ca. 989 m² kantoorruimte huren op de 4e verdieping en 19 parkeerplaatsen. Eerder nam Qmulus al haar intrek op de 8e verdieping, waar zij ca. 586 m² kantoorruimte huren. Op de 3e verdieping is Metheplanet ca. 200 m² gaan huren en op de 1e verdieping huurt de Rugpoli ca. 291 m² kantoorruimte.

Het representatieve kantoorgebouw bestaat in totaal uit ca. 9.500 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond t/m de 10e verdieping en maakt onderdeel uit van een kleinschalig representatief kantorenpark “Hofzichtpark”. In het “Hofzichtpark” bevinden zich tevens de kantoren van het Benelux Merken Bureau Total, Verbond voor Verzekeraars Visio en de Hartstichting. In de directe omgeving hebben bedrijven zoals Aegon, Verbond van Verzekeraars, Total E&P Nederland, HSK Group en CGG Services BV zich gevestigd.

COG Makelaars bracht de transacties mede namens verhuurder tot stand. 

Terug