Alexanderveld 5

donderdag 21 januari 2021

PPF Real Estate heeft het volledige kantoorpand ‘Monchyplein’, aan het Alexanderveld 5 van ca. 6.985 m² verhuurd. Het kantoorpand is verdeeld over de kelder, begane grond en 1e tot en met  4e verdieping en heeft 114 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Recent heeft PPF Real Estate ca. 515 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond van het Alexanderveld 5 te Den Haag verhuurd aan Bergman Uiterlijk BV. 

De 3e verdieping van ca. 1.400 m² is verhuurd aan Frames Offices. Frames Offices en The Hague Humanity Hub zullen deze verdieping faciliteren voor de huisvesting van een community voor soortgelijke organisaties, zoals het vestigen van NGO’s en internationale organisaties in de stad van vrede en recht.

Onlangs is ook de 4e verdieping van ca. 1.400 m² verhuurd aan Stichting Kinderopvang 2Samen.

Het representatieve multi-tenant kantoorpand worden gekenmerkt door het hoogwaardige opleveringsniveau (A-label) alsmede de grootte van de kantoorvloeren welke flexibel indeelbaar zijn. Het object is gelegen in de Archipelbuurt tussen het oude centrum van Den Haag en Scheveningen. Naast het Vredespaleis zijn in de directe omgeving diverse gerenommeerde organisaties gehuisvest, waaronder het hoofdbureau van de Politie Haaglanden, Unipat, NIBC en verschillende ambassades. Op loopafstand is de Bankastraat gelegen met diverse faciliteiten zoals een supermarkt, bakker, slager, kapper, stomerij en diverse lunchrooms.

COG Makelaars bracht collegiaal met Cushman & Wakefield de transacties namens verhuurder PPF Real Estate tot stand. Het asset management van het gebouw is in handen van NL Asset Management BV.

Activ Vastgoed BV trad op namens huurder Bergman Uiterlijk BV. 

Redept Cresa heeft namens de gemeente Den Haag de overeenkomst met Frames Offices onderhandeld. 

Terug