Alan & Luca huurt kantoorvilla Röntgenlaan 7 te Zoetermeer

maandag 1 juli 2024

COG Makelaars heeft Interforce Vastgoed BV geadviseerd bij de verhuur van de kantoorvilla van ca. 490 m² gelegen aan de Röntgenlaan 7 te Zoetermeer alsmede 10 parkeerplaatsen gelegen in de parkeergarage onder de gemeenschappelijke binnentuin.

De nieuwe huurder Accountantskantoor Alan & Luca is een vooruitstrevend accountantskantoor in Zuid-Holland met advies over finance, tax, HR en legal. Schoeman Consultants begeleidde Alan & Luca bij de aanhuur van de kantoorvilla.

De representatieve kantoorvilla is gelegen op het zogenaamde Sawagebied en maakt deel uit van het hoogwaardige kantorenpark 'Rokkeveen' ten zuiden van de A-12. Het kantoorvillapark omvat 20 geschakelde kantoorvilla's, gesitueerd rondom een gemeenschappelijke parkachtige binnentuin, die samen een hof vormen. Rond de binnentuin die in verschillende niveaus is aangelegd, ligt de ontsluitingsweg waaraan de hoofdentrees van alle villa's zijn gesitueerd. Onder de tuin ligt een geheel ondergrondse parkeergarage met 223 plaatsen en een ruime fietsenstalling.

COG Makelaars bedankt verhuurder Interforce Vastgoed voor de prettige samenwerking en wensen Alan & Luca veel succes op hun nieuwe locatie.

Terug