Zeestraat 68

Terug naar overzicht

Zeestraat 68
2518 AC  Den Haag

Specificaties

Kenmerken
Oppervlakte 6.924 m²
Deelverhuur units v.a. 1.000 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum
Parkeerplaatsen 75
Kosten parkeerplaatsen € 1950,- per plaats per jaar
Bouwjaar 1931-1944
Omschrijving

C-AVENUE biedt in de Zeestraat een inspirerende, multifunctionele en duurzame kantoorhuisvesting voor een diversiteit aan professionele bedrijven in Den Haag. Het kenmerkt zich door een high-end omgeving met eigentijdse faciliteiten. Een plek te midden van gezellige horecafaciliteiten met onder meer het bruisende Anna Paulownaplein en het exclusieve winkelgebied Noordeinde op loopafstand. Een unieke locatie waar de dynamiek van de stad is verweven met de rust van de achterliggende tuinen.

Met hedendaagse voorzieningen, zoals een werkcafé en representatieve vergaderruimtes, hoge service en goede faciliteiten speelt C-AVENUE in op de huidige behoeften van kantoorgebruikers. De privétuinen, grote groene gemeenschappelijke binnentuin en het eigen parkeerterrein dragen hier zeker aan bij. Hier is een moderne, gezonde werkomgeving gecreëerd waarmee werkgevers een aantrekkelijk werkklimaat kunnen bieden aan hun werknemers.

Locatie

C-AVENUE biedt unieke werkplekken in het historische centrum van Den Haag, het Zeeheldenkwartier. De locatie bevindt zich te midden van de dynamiek van de stad en in de nabijheid van vele faciliteiten. De achterliggende tuinen fungeren als groene oase van rust en maken van C-AVENUE een bijzondere werklocatie die uitzonderlijk is in Den Haag. Het eigen parkeerterrein met parkeerplaatsen en een fietsenstalling draagt bij aan het comfort van deze plek.

Bereikbaarheid

C-AVENUE is uitstekendbereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. De Zeestraat is centraal gelegen in Den Haag en bevindt zich het verlengde van het Noordeinde richting Scheveningen. Via de Javastraat, Koningskade en Zuid-Hollandlaan wordt binnen enkele autominuten de Utrechtsebaan bereikt die aansluiting geeft op het Prins Clausplein (A4, A12, A13). Diverse tram- en bushaltes bevinden zich nabij het object.

Vloeroppervlakte

Voor de verhuur is er een verdeling gemaakt tussen de monumentale panden in de Zeestraat 62 t/m 66B en het multi-tenant gebouw in de Zeestraat 68 t/m Bazarstraat 2. De panden aan de Zeestraat 68 t/m Bazarstraat 2 zijn met elkaar verbonden.

Zeestraat 68 t/m Bazarstraat 2:
De panden aan de Zeestraat 68 t/m Bazarstraat 2 worden als één multi-tenant gebouw gerenoveerd tot een modern en flexibel kantoor met grote open vloervelden, direct gelegen aan de grote gemeenschappelijke binnentuin. Het gebouw is 6.924 m² groot en is verhuurbaar in units van circa 1.000 m².

Zeestraat 68 t/m Bazarstraat 2 ca. 6.924 m² v.v.o. | oplevering Q4 2021

Parkeren

Bij de kantoorlocatie komen 75 parkeerplaatsen op basis van huur beschikbaar. Voor fietsers is er een speciale stalling ter beschikking. Tevens komen er een aantal oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen.

Opleveringsniveau Zeestraat 68 t/m Bazarstraat 2

• Hoogwaardige entree's met stucplafond en tegelafwerking;
• Eigen toegang vanaf de Zeestraat en het achterliggende parkeerterrein;
• Lichte kantoorruimte met hoge plafonds;
• Ventilatie, koeling en verwarming via inductieunits;
• Energielabel A;
• Aansluitingvoorzieningen ten behoeve van een pantry;
• Eigen privétuin;
• Gemeenschappelijke binnentuin;
• Eigen fietsenstalling;
• Parkeerterrein (op basis van huur).

Huurprijs

Kantoorruimte: € 210, per m² per jaar excl. BTW
Parkeerplaatsen: € 1.950, per parkeerplaats per jaar excl. BTW

Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een percentageopslag van 5% op bovengenoemde huurprijzen.

Servicekosten

€ 45,- per m² per jaar excl. BTW

Planning

Oplevering Q4 2021.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdracht–gever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl