Anna van Buerenplein 41

Terug naar overzicht

Anna van Buerenplein 41
2595 DA  Den Haag

Huur

op aanvraag

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte 200 m²
Deelverhuur units v.a. 10 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 2010
Omschrijving

Omschrijving

New Babylon Gardens; de kantooromgeving waarbij u volledig ontzorgt wordt!
Bij New Babylon Gardens willen we onze huurders graag ontzorgen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een volledig ingericht kantoor, receptie service, verse bonen cappuccino, snel Wifi of een lunch voor uw gasten. Wij regelen het allemaal graag zodat u zich kunt focussen op eigen business.

Binnen New Babylon Gardens bieden wij full service flexibele werkplekken en individuele kantoorunits aan in een moderne corporate omgeving. Wij willen graag een prettige werksfeer creëren waar mensen zich op hun gemak voelen. Een warme en persoonlijke benadering staat dan ook centraal bij New Babylon Gardens. Regelmatig organiseren we borrels waarbij huurders elkaar beter kunnen leren kennen, samen kunnen brainstormen en elkaar kunnen versterken.
Wij zijn u graag van dienst met een kantooroplossing op maat. New Babylon Gardens will work for you!

Bent u op zoek naar full service kantoorunits tot 200 m²? Dan kunt u terecht bij New Babylon Gardens. Wij voorzien uw organisatie graag van een passende werkomgeving. Of u nu in de opstart, groei, (inter)nationale uitbreiding zit of projectmatig werkt. Wij beschikken over ruim 40 volledig ingerichte kantoorunits die flexibel te huur zijn.

Onze centrale ontmoetingsruimte zorgt ervoor dat wij uw gasten op een prettige manier kunnen ontvangen. En stelt u in staat om op een informele manier met de overige huurders kennis temaken en contact te onderhouden.

Bereikbaarheid

New Babylon ligt op een strategisch knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag en station Den Haag Centraal. Perfect bereikbaar met de keuze tussen trein, tram, bus, auto of fiets. Rotterdam/The Hague Airport en Schiphol op minder dan een half uur afstand en toch binnen vijf minuten in het sfeervolle historisch centrum.

Per auto:
New Babylon is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan is gelegen naast New Babylon en geeft directe aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 DenHaag-Utrecht en A13 Den Haag-Rotterdam).

Per OV:
New Babylon bevindt zich naast het Centraal Station Den Haag. Van hieruit vertrekken doorlopend (intercity)treinen naar alle grote steden in Nederland en het buitenland. Meerdere keren per dag vertrekt een trein met directe aansluiting op de HSL op Rotterdam CS.

Beschikbaar metrage

Voor de verhuur zijn Plug&Play full service kantoorruimten te huur vanaf 10 m² tot 200 m². Elke kantoorruimte is volledig hoogwaardig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Tevens zijn er flexibele werkplekken in de corporate kantoortuin.

Parkeermogelijkheden

Volgende parkeergelegenheid in de ondergelegen Q-park garage. Tevens is er een fietsenstalling aanwezig.Voorzieningen
• Centrale receptie met representatieve gastvrouw;
• Gardens Lounge; centrale ontmoetings-&netwerkruimte met diverse zitjes en uw dagelijkse krant;• Onbeperkt high speed internet via eigen beveiligde glasvezel verbinding;
• Multifunctionele printer met fax via secure printing;
• Echte Italiaanse koffie varianten, vers fruit en gekoeld water voor u en uw gasten;
• Vergader- en brainstormruimten on demand af te nemen;
• Betaal alleen voor wat u gebruikt, alles kan op rekening waardoor u maandelijks maar 1 factuur ontvangt;
• Aanvullende services zoals telefonie, telefoonservice en ICT ondersteuning via ICT partner Nextlevel ICT;
• New Babylon Meeting Center voor al uw zakelijke bijeenkomsten op maat maar ook voor een heerlijke lunch, borrel of
private dining.

Datum van oplevering

In overleg.

Huurprijzen

Afhankelijk van de grootte van de unit zijn de huurprijzen vastgesteld, vanaf € 65,-- per m².

Huurtermijn

Zeer flexibele huurperioden, vanaf een maand mogelijk.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl