Burgemeester Elsenlaan 170

Terug naar overzicht

Burgemeester Elsenlaan 170
2288 BH  Rijswijk

Huur

€ 122 /m²/jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 122 p/m² per jaar te vermeerderen met BTW
Oppervlakte 1.947 m²
Deelverhuur units v.a. 750 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging bedrijventerrein
Parkeerplaatsen In ondergelegen parkeergarage (parkeernorm 1:25) alsmede bezoekersplaatsen po het buitenterrein.
Bouwjaar 1990
Omschrijving

Object/lokatie

Kantoren in‘Office Park’


  Office Park Rijswijk is een kantorencomplex van 16.000 m² verdeeld over drie gebouwen met eigen ingang rondom een schitterende tuin met vijver. Onder de gebouwen is een grote parkeergarage met voldoende parkeerplaatsen zodat medewerkers en gasten hier veilig en droog kunnen parkeren.

  In de drie aaneengeschakelde gebouwen is nog ruimte beschikbaar voor nieuwe huurders. De ruimtes kunnen naar eigen wensen worden ingericht:
  Gebouw A
  Op dit moment in zijn geheel of in delen beschikbaar. Een volledig ingerichte kantoorruimte met een hoog afwerkingsniveau, voorzien van een CAT6-netwerkinstallatie die zeer snel in gebruik is te nemen;
  Gebouw B
  Voor een deel beschikbaar. Op de begane grond is Restaurant Binnen Buiten gevestigd waar u met medewerkers en gasten kunt lunchen, vergaderen, borrelen etc.
  Gebouw C
  Volledig verhuurd aan diverse ondernemingen als Xindao en Halliburton.

  Tuin

Office Park Rijswijk is ontworpen vanuit de visie dat een kantoorgebouw niet omringd moet zijn met gebouwen of auto's maar met groen! Vanuit het kantoor kijkt u dus in de mooi aangelegde tuin.

U kunt kiezen of u binnen of buiten wilt werken! Vanuit iedere centrale hal, en het restaurant, heeft u toegang tot de besloten, zonnige tuin. De tuin heeft verschillende terrassen en zitplekken waar u niet alleen kunt overleggen maar ook kunt werken en toegang heeft tot WiFi.

Restaurant


  Restaurant BinnenBuiten is dé centrale ontmoetingsplek van Office Park Rijswijk. Het onlangsstijlvol gerenoveerde restaurant is gelegen op de begane grond van gebouw B en heeft een terras in de prachtig aangelegde binnentuin. Met koffie en WiFi heeft BinnenBuiten de perfecte ambiance voor een informele afspraak met collega’s en/of cliënten.

  BinnenBuiten serveert iedere werkdag een gevarieerde en gezonde lunch tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kan restaurant uw catering verzorgen ten behoeve van vergaderingen en bijeenkomsten bij u op kantoor. Tenslotte is BinnenBuiten dé locatie voor een informele bijeenkomst, feestelijkheden of een gezellige borrel.

  Voor meer informatie zie ook www.officeparkrijswijk.nl

  Bereikbaarheid

  Eigen vervoer
  ‘Office Park’ Rijswijk is ideaal gelegen vlakbij de snelwegen A4, A12 en A13 en op 15 minuten rijden van de stadscentra van Den Haag en Rotterdam. De afstand tot de twee luchthavens Rotterdam Airport, op 15 km, en Schiphol, op 45 km, is ideaal. Winkels zijn op circa 1,5 km afstand aanwezig in winkelcentrum “In de Bogaard”.

  Openbaar vervoer
  De halte van tram 17 ligt voor de deur, met directe verbinding naar Den Haag CS. Naast de tramhalte bevindt zich ook een bushalte van de lijnen 30, 50 en 52 waardoor hetobject eenvoudig en comfortabel is te bereizen. Het NS-station Rijswijk is gelegen op nog geen kilometer afstand.

  Metrage, zie ook www.officeparkrijswijk.nl

  Gebouw A: Burgemeester Elsenlaan 170

Begane grond VERHUURD
1e verdieping VERHUURD
2e verdieping VERHUURD
3e verdieping VERHUURD
4e verdieping ca 750 m² beschikbaar (1e recht van huur)

  Gebouw B: De Bruyn Kopsstraat 15

1e verdieping ca. 447 m² beschikbaar (1e recht van huur)
2e verdieping VERHUURD
3e verdieping ca. 750 m2 beschikbaar
4e verdieping VERHUURD

  Gebouw C:

Volledig verhuurd

Parkeermogelijkheden

Onder het gehele complex is een zeer ruime parkeerkelder (-1 en -2) aanwezig. Tevens zijn er op het buitenterrein ook diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Er wordt een standaardnorm gehanteerd van één parkeerplaats per 30 m² (Parkeernorm 1:30). Vanuit de parkeergarage is ieder gebouw rechtstreeksmet lift en trap te betreden.

Wijze van oplevering

Alle kantoorruimtes kunnen naar eigen invulling worden opgeleverd, maar worden in de basis opgeleverd met de volgende zaken:

 • representatieve entreehal;
 • automatisch te openen deuren;
 • bel- en intercominstallatie;
 • toegangscontrolesysteem;
 • moderne gerenoveerde sanitaire voorzieningen op elke verdieping;
 • centrale verwarming met regelbare radiatoren;
 • drievoudige luchtbehandeling met topkoeling, klimaatklasse B;
 • brandmeldinstallaties voorzien van doormelding;
 • noodverlichtingsinstallatie;
 • systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
 • wandgoten langs de gevels geschikt voor elektra, telefonie en data;
 • twee personenliften per gebouw;
 • overdekte rijwielstalling;
 • zonwerend dubbelglas;
 • fraaie binnentuin met vijvers en beelden;
 • bedrijfsrestaurant op de begane grond in gebouw B.

  Huurprijzen

  Kantoorruimte: €122,50 per m² per jaar
  Archiefruimte: €75,- per m² per jaar
  Parkeerplaatsen: €500,- per parkeerplaats per jaar
  Prijzen zijn exclusief omzetbelasting (btw)

  Voorschot service- en energiekosten

  € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting

  Energielabel

  B

  Huurtermijn

  5 jaar met de mogelijkheid met 5 jaar te verlengen

  Informatie: officeparkrijswijk.nl

  Huurprijsbetaling

  Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

  Huurprijsaanpassing

  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  Zekerheidsstelling

  Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

  Huurovereenkomst

  Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  BTW

  Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

  Courtage

  Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

  Disclaimer

  Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

  Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

  COG Makelaars BV
  Scheveningseweg 50
  Postbus 82033
  2508 EA  DEN HAAG
  Tel. : 070-3066050
  E-mail : info@cogmakelaars.nl
  Website : www.cogmakelaars.nl