Einsteinlaan 10

Terug naar overzicht

Einsteinlaan 10
2719 EP  Zoetermeer

Huur

€ 100

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 100
Oppervlakte 4.222 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging kantorenpark, wijkwinkelcentrum
Bouwjaar 1999
Omschrijving

Object/Lokatie

zeer modern kantoorgebouw met zeer bijzondere architectuur van Pi de Bruijn. Dit uit zich mede door het feit dat het object half boven en over water is geplaatst en is voorzien van een loopbrug aan de voorzijde naar de hoofdentree. Aan de achterzijde van het object bevindt zich eveneens een entree. Beide ingangen komen uit op een zeer ruime moderne receptiehal. Het object kent 7 verdiepingen (inclusief parkeergarage) en is opgebouwd uit geglazuurde groene bakstenen met aluminium kozijnen met een bitumen grind belaste dakconstructie.

De uitstraling van het kantoorgebouw is mede door haar bijzondere architectuur zeer goed en vormt een karakteristiek icoon op de Zuidas van Zoetermeer. Het kantoorpand voelt daardoor extern, maar zeker ook intern (mede door het aanwezige atrium) zeer modern aan.

Het gebouw is gelegen aan de rijksweg A12 (Utrecht-Den Haag) op de kantorenlocatie Zuidas (ten noord-westen van Rokkeveen). Deze locatie wordt ook wel aangeduid als de“Campus”.
Het gebied is het best te kenmerken als een zakelijke omgeving die een goede uitstraling heeft met hoogwaardige kantoorgebouwen. De aanwezigheid van een NH hotel met conferentieruimte, winkelcentrum “Rokkeveen” alsmede station Zoetermeer, maakt de “Campus” een gewilde kantorenlocatie. Een aantal toonaangevende bedrijven zoals SBB, GDS, Suez, Dunea, Nutricia en Ipse de Bruggen zijn reeds in de directe omgeving gevestigd.

Bereikbaarheid

Auto
De bereikbaarheid met het eigen vervoer van het object is optimaal door zijn ligging aan de rijksweg A-12, welke aansluit op het verkeersknooppunt het ‘Prins Clausplein’ (A4, A12 en A13). Via
afslag 6 Zoetermeer-Centrum en de Zuidweg bereikt u het kantoorgebouw.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het complex eveneens uitstekend bereikbaar met het Intercity en Sprinterstation Zoetermeer die op loopafstand zijn gelegen. De RandstadRail tussen Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag maakt een nog snellere verbinding tussen deze steden mogelijk.

Metrage

de totale oppervlakte conform NEN 2580 bedraagt ca. 5.636 m² bvo kantoorruimte waarvan voor de verhuur ca.4.222 m² vvo beschikbaar is. Dit metrage is als volgt over de onderstaande bouwlagen verdeeld:
Archiefruimte ca. 108 m²
Begane grond ca. 728 m²
1e verdieping ca. 679 m²
2e verdieping ca. 891 m²
3e verdieping ca. 902 m²
4e verdieping ca. 493 m²
5e verdieping ca. 421 m²

Deelverhuur per etage is mogelijk.

Parkeermogelijkheden

voorde verhuur zijn 120 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 20 parkeerplaatsen in de parkeergarage en 100 parkeerplaatsen op het eigen terrein.

Wijze van oplevering

het object wordt opgeleverd in de huidige staat onder meer voorzien van:
• toiletgroep per verdieping;
• 2-tal personenliften;
•systeemplafonds v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
• mechanische ventilatie met topkoeling;
• centrale verwarming door middel van radiatoren;
• warmtewerend glas;
• bedrijfsrestaurant op de vijfde etage.

Datum van oplevering

in nader overleg tussen partijen te bepalen.

Huurprijs

Kantoorruimte
€ 100,-- per m² per jaar, vermeerderd met BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 800,-- per plaats per jaar, vermeerderd met BTW, gelegen in de parkeergarage.

€ 700,-- per plaats per jaar, vermeerderd met BTW en servicekosten gelegen op eigen terrein.

Bovengenoemde prijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.

Voorschot servicekosten

nader overeen te komen.

Huurtermijn

5 jaar + optiejaren.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl