Nassauplein 23

Terug naar overzicht

Nassauplein 23
2585 EC  Den Haag

Huur

€ 51.000 /jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 51.000 per jaar
Oppervlakte 285 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging wijkwinkelcentrum
Bouwjaar 1881
Omschrijving

Object/Locatie

het betreft een Gemeentelijk Monumenten bestaat uit drie bouwlagen. Het object is omstreeks 1881 gebouwd als herenhuis en is thans een kantoorpand met verschillende kantoorruimtes. Het gehele pand is in uitstekende staat en voorzien van originele details.

Bereikbaarheid

de bereikbaarheid is zeer goed. Het pand is gelegen op steenworp afstand van een van de belangrijkste doorgaande wegen van Den Haag. De op- en afritten voor rijkswegen A4, A44, A12 en A13 bevinden zich in de directe omgeving.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand gelegen, welke via tram 1, 9 of buslijn 22, 24 en 28 in korte tijd te bereiken is.

Beschikbare metrage

begane grond ca. 81 m²
eerste verdieping ca. 79 m²
tweede verdieping ca. 65,5 m²
derde verdieping ca. 59,5 m²
totaal ca. 285 m²

Bovenstaande metrage is vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

Parkeermogelijkheden

parkeren op openbare weg.

Wijze van oplevering

- moderne pantry;
- sanitaire voorzieningen;
- originele details;
- databekabeling;
- kabelgoten;
- verwarming;
- verlichtingsarmaturen;
- systeemplafonds;
- alarminstallatie;
- grote tuin.

Datum van oplevering
nader overeen te komen.

Huurprijzen

€ 51.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting (BTW)

Huurtermijn

in overleg

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl