Lange Delft 109

Terug naar overzicht

Lange Delft 109
4331 AM  Middelburg

Huur

op aanvraag

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte 70 m²
Deelverhuur units v.a. 70 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding Direct
Hoofdbestemming Winkelruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum
Bouwjaar 1948
Omschrijving

Op een zeer goede locatie, in de binnenstad van Middelburg, bieden wij deze representatieve winkelruimte aan. Het pand is ca. 70 m2 groot en instapklaar. Eventueel is het mogelijk om samen te voegen met Lange Delft 111, voor een maximale frontbreedte en attentiewaarde.

Ligging

Het object is gelegen aan de Lange Delft en schaart zich tussen gerenommeerde winkelformules zoals Douglas, ICI Paris XL, Hunkemöller, State of Art, Kruidvat, Hema, etc.

De Lange Delft vormt de verbinding tussen de Markt (waar elke donderdag de markt plaatsvindt) en het Damplein. Direct om de hoek bevindt zich de Segeersstraat de verbindingsstraat tussen het kernwinkelgebied en het Station.

Bereikbaarheid

Middelburgtelt ruim 46.000 inwoners en heeft een levendige binnenstad met meer dan 1200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurants en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving.
In hetkort:
- Winkelruimte van ca. 70 m2;
- Eventueel samen met voegen met Lange Delft 111;
- Instapklaar.

Parkeermogelijkheden

parkeren aan openbare weg in de direct omgeving.

Wijze van oplevering

in overleg.

Datum van oplevering

per direct.

Huurprijs

op aanvraag

Huurtermijn

5jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen. Kortere huurperiode beschikbaar.

Huurprijsbetaling

huur en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantiestellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalver¬plichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoor¬waarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl