Casuariestraat 9A

Terug naar overzicht

Casuariestraat 9A
2511 VB  Den Haag

Huur

€ 40.000

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 40.000
Oppervlakte 228 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum
Parkeerplaatsen 3
Bouwjaar 1981
Omschrijving

Object/Locatie

Het betreft een zeer representatieve kantoorruimte centraal gelegen op de Casuariestraat te midden van alle ministeries en op geringe loopafstand van het Centraal Station van Den Haag. In deze zakelijke omgeving zijn op geringe loopafstand diverse gezellige horecagelegenheden voor een lunch of een vrijdagmiddag borrel

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. De bus- en tramhaltes bevinden zich binnen loopafstand aangezien het een centrumlocatie betreft. Het Centraal Station bevindt zich tevens op loopafstand.
Ook is de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen. Het kantoorgebouw is gesitueerd vlak bij de Utrechtse Baan, welke overgaat in Rijksweg A12. Rijksweg A4 (Amsterdam-Den Haag) en Rijksweg A13 (Amsterdam-Delft) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. De verbindingswegen naar de omliggende gemeente zijn voldoende en bieden weinig oponthoud

Beschikbare metrage

Totaal ca. 227,72 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 3e etage

Parkeermogelijkheden

3 parkplaatsen beschikbaar

Daarnaast bevinden zich twee parkeergarages op loopafstand en zijn er langs de openbare weg betaalde parkeerplaatsen te vinden. Er zijn diverse voorzieningen voor het stallen van fietsen en motoren.

Wijze van oplevering

De kantoor-/bedrijfsruimte zal worden opgeleverd in huidige staat, derhalve inclusief o.a:
- Representatieve entreehal met centrale receptie/balie en wachtruimte;
- Toegangscontrolesysteem
- 4-persoonsliften (deze gaan tot de kelderruimte)
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten ten behoeve van elektra en tele- en datacommunicatie;
- Netwerkbekabeling (cat 6) met patchpanel;
- Sanitaire voorzieningen per etage, alle voorzien van voorruimten inclusief garderobe;
- Luxe inrichting;
- Zonwering aan de zonzijde van het gebouw

Datum van oplevering

In nader overleg te bepalen, echter spoedige oplevering is mogelijk

Huidige huursom

Huidige huurder betaald € 40.000,- op jaarbasis te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW). Het betreft hier de kantoorruimte inclusief 3 parkeerplaatsen.Voorschot service- en energiekosten
€ 30,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, op voorschotbasis en nacalculatie

Energielabel

Het kantoorgebouw heeft energielabel A

Huurtermijn

Huidige huurovereenkomst loopt tot 1 juli 2022, echter een langere huurtermijn is uiteraard ook bespreekbaar met de eigenaar van het object.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl