Lange Delft 111

Terug naar overzicht

Lange Delft 111
4331 AM  Middelburg

Huur

€ 2.750 /m

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 2.750 per maand
Oppervlakte 100 m²
Deelverhuur units v.a. 100 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding Direct
Hoofdbestemming Winkelruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum
Bouwjaar -1906
Omschrijving

Object/Lokatie

Op een absolute A1 locatie in het oude kernwinkelgebied van Middelburg bieden wij dit in perfecte staat verkerende winkel- (lichte) horecaobject te huur aan. Reeds jaar en dag wordt het object gebruikt als lunchroom met vergunning van buitenterras.

De Lange Delft vormt de verbinding tussen de Markt (waar elke donderdag de markt plaatsvindt) en het Damplein. Direct om de hoek bevindt zich de Segeersstraat de verbindingsstraat tussen het kernwinkelgebied en het Station.

Het winkel- horecapandobject schaart zich tussen gerenommeerde winkelformules zoals Douglas, ICI Paris XL, Hunkemöller, State of Art, Kruidvat, Hema etc.

Gebruik

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Tevens mogelijkheid voor daghoreca. Tot voor kort is het object in gebruik geweest als lunchroom met vergund buitenterras.

Bereikbaarheid

In het monumentale stadscentrum van Middelburg, inhet kernwinkelgebied op een prominente locatie. Middelburg kent ruim 46.000 inwoners en heeft een levendige binnenstad met meer dan 1200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving.

Beschikbare metrage

begane grond: winkelruimte ( horeca) ca. 100 m²
Dit metrage is eventueel uit te breiden met ca. 25 m²

Parkeermogelijkheden

parkeren aan openbare weg in de direct omgeving.

Wijze van oplevering

In huidige casco+ staat.

Datum van oplevering

per direct.

Huurprijs

€ 2.750,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW)

Huurtermijn

5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen. Kortere huurperiode beschikbaar.

Huurprijsbetaling

huur en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalver¬plichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoor¬waarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl