Kalfjeslaan 2

Terug naar overzicht

Kalfjeslaan 2
2623 AA  Delft

Huur

€ 50 /m²/jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 50 p/m² per jaar te vermeerderen met BTW
Oppervlakte 1.386 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding Direct
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 1981
Omschrijving

Object/Locatie

Modern kantoorgebouw dicht gelegen bijéén van de voornaamste toegangswegen tot Delft. De strakke stenen gevel en grote raampartijen geven het object een zakelijke en ruimtelijke uitstraling. Het gebouw is omgeven door bomen en groenstroken. Momenteel is er nog circa 1.386 m² beschikbaar voor verhuur gelegen op de 4e en 5e verdieping.Het object heeft een prominente zichtlocatie vanaf de Kruithuisweg en ligt nabij het NS Station Delft-Zuid. In de omgeving zijn reeds vele ondernemingen gevestigd, waaronder het Nederlands Normalisatie Instituut en Pieter van Foreest.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De nabijgelegen Kruithuisweg (N470) biedt een directe aansluiting op de A13 (Rotterdam – Den Haag) en de A4 (Delft- Amsterdam).

Openbaar vervoer
NS Station Delft-Zuid ligt op loopafstand, hierdoor kan gebruik worden gemaakt van alle daar aanwezige buslijnen en uiteraard de trein.

Beschikbare metrage

begane grond verhuurd
1e verdieping verhuurd
2e verdieping verhuurd
3e verdieping verhuurd
4e verdieping ca. 712 m²
5e verdieping ca. 674 m²
totaal ca. 1.386 m²

Parkeermogelijkheden

Op het eigen voorgelegen parkeerterreinzijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Wijze van oplevering

De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
- sanitaire voorziening op de begane grond;
- luchtbehandelings- en koelingsinstallatie;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van elektra bekabeling;
- systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- huidige systeemwanden;
- vloerbedekking.

Datum van oplevering

Per direct.

Huurprijzen

Kantoorruimte:
zeer scherpe huurprijs vanaf € 50-- p/m² per jaar (afhankelijk looptijd en metrage) te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW)

Parkeerplaatsen:
€ 500,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW

Voorschot service- en energiekosten

De service- en energiekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn

5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen. Kortere huurtermijnen bespreekbaar.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl