Boerhaavelaan 11-33

Terug naar overzicht

Boerhaavelaan 11-33
2713 HA  Zoetermeer

Huur

€ 95 /m²/jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 95 p/m² per jaar te vermeerderen met BTW
Oppervlakte 13.630 m²
Deelverhuur units v.a. 1.200 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 1980
Omschrijving

Object/Lokatie

Het hoogwaardige gerenoveerde kantoorgebouw‘Boerhaave Building’ is gelegen aan de Boerhaavelaan en omvat in totaal circa 13.630 m² kantoorruimte. Het betreft een hoogwaardig kantoorcomplex gelegen op een goede locatie in Zoetermeer, direct grenzend aan de Rijksweg A12 en het Stadshart.

In de directe omgeving zijn diverse instellingengevestigd onder andere de Abvakabo, SNS Reaal en Klaverblad verzekeringen.

Het kantoorgebouw kent 6 bouwlagen. De kernen met de liften en de toiletgroepen bevinden zich centraal in dit gebouw. Dit maakt het mogelijk één verdieping te splitsen in twee zelfstandige kantoorruimten.

Bereikbaarheid

Via de Afrikaweg is er een rechtstreekse aansluiting op de nabij gelegen rijksweg A-12 (Den Haag-Utrecht v.v.). Bushaltes en NS-station zijn op loopafstand gelegen evenals het Stadshart met alle faciliteiten.

Beschikbare metrage

Het verhuurbaar vloeroppervlak omvat in totaal circa 13.630m² kantoorruimte verdeeld over 6 bouwlagen. Een bouwlaag bestaat uit maar liefst ca. 2.300 m² kantoorruimte.

Begane grond: ca. 2.146 m² vvo
1e verdieping: ca. 2.297 m² vvo
2e verdieping: ca. 2.297 m² vvo
3e verdieping: ca. 2.297 m² vvo
4e verdieping: ca. 2.297 m² vvo
5e verdieping:ca. 2.297 m² vvo
Totaal: ca. 13.630 m² vvo

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 1.200 m² vvo.

Parkeermogelijkheden

Op eigen terrein is een ruime parkeergelegenheid aanwezig. Het parkeerterrein wordt door middel van een slagboom met intercominstallatie afgesloten. De parkeernorm bedraagt ca. 1:35 met extra uitbreidingsmogelijkheden op eigen terrein. Voor de verhuur zijn momenteel 186 parkeerplaatsen beschikbaar.

Wijze van oplevering

* representatieve, ruime centrale entree v.v. natuurstenen vloer;
* centrale receptie;
* drietal personenliften geschikt voor ca. 16 personenper lift;
* dames- en heren toiletgroepen per verdieping;
* douches en mindervaliden toilet op de begane grond;
* mechanische ventilatie met topkoeling;
* systeemplafonds v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
* kabelgoten ten behoeve van data, elektra en telefoon;
* bedrijfsrestaurant gelegen op debegane grond;
* gemeenschappelijke vergaderruimten gelegen op de begane grond (reserveringen en het beheer van de vergaderruimten worden geregeld via de centrale receptie);
* centrale afsluitbare fietsenstalling;
* overdekte motorstalling.

Datum van oplevering

In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurprijzen

kantoorruimte
€ 95,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW)

parkeerplaatsen
€ 350,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW

Voorschot service- en energiekosten

€ 40,-- p/m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijkverschuldigde omzetbelasting, als voorschot te voldoen met naverrekening.

Huurtermijn

5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling. De eerstebetaling dient voor aanvang van de huur te zijn voldaan.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl