Volmerlaan 20

Terug naar overzicht

Volmerlaan 20
2288 GD  Rijswijk

Huur

€ 75

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 75
Oppervlakte 2.204 m²
Deelverhuur units v.a. 773 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 1979
Omschrijving

Object/locatie

Het kantoorgebouw bevindt zich op het bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk, direct langs de snelweg A4 en is daarmee een uitstekende werkplek. In het business park bevinden zich veel internationale bedrijven zoals European Patent Office, Shell Research, Alcatel, Valstar Simonis, Shandong Pharmacy en Travel Unie. Het gebouw biedt ruim 4.200 m2 efficiënte, zeer betaalbare kantoorruimte en heeft 93 parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid

Direct gelegen langs de A4 (Den Haag-Amsterdam) en de A13 (Rotterdam-Den Haag), op zeer korte afstand van het verkeersknooppunt Prins Clausplein. Met het openbaar vervoer tramlijn 17, buslijn 50 en 39 naar respectievelijk station Zoetermeer en Voorburg.

Metrage

Het totale beschikbaar metrage bedraagt circa 2.204 m², in units vanaf ca. 773 m², als volgt verdeeld:
Begane grond - 773 m²
1e verdieping - 849 m²
2e verdieping - 849 m²
3e verdieping - 850 m²
4e verdieping - 850 m²
5e verdieping - 33 m²Parkeermogelijkheden
Voor het complex geldt een parkeernorm van ca. 1:45.

Datum van oplevering

In overleg.

Huurprijzen

Kantoorruimte € 75,- per m² per jaar

Parkeerplaats € 450,- per plaats per jaar

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl