Hoge Nieuwstraat 2

Terug naar overzicht

Hoge Nieuwstraat 2
2514 EL  Den Haag

Huur

€ 3.000 /jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 3.000 per jaar
Oppervlakte 11 m²
Deelverhuur units v.a. 11 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Overige
Ligging winkelgebied stadscentrum
Parkeerplaatsen 10
Kosten parkeerplaatsen € 3000,- per plaats per jaar
Bouwjaar 2017
Omschrijving

Volledig geautomatiseerde parkeergarage voor 52 auto’s:
Hoewel mechanische parkeersystemen al lang bestaan, is deze volautomatische parkeergarage de eerste van zijn soort in Nederland. U rijdt de poort binnen, zet uw auto op het plateau en stapt uit. Vervolgens parkeert een liftrobot hem in een beschikbaar vak. Makkelijk, snel én veilig, want sensoren registreren elke beweging en koppelen belangrijke informatie in een mum van tijd terug aan de parkeerbeheerder.

Parkeerplaats (10 beschikbaar):

- Huur: € 3.000,-te vermeerderen BTW per jaar
- Servicekosten € 150,- te vermeerderen met BTW per jaar
- 1 jaaren vervolgens voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn voor huurder en verhuurder van 1 maand.

Afmeting:
5,10 m L x 2,05 m B x 1,90 m H.
Max. gewicht 2.500 kg en Max. Wiellast 625 kg

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl