Jan Willem Frisolaan 3

Terug naar overzicht

Jan Willem Frisolaan 3
2517 JS  Den Haag

Huur
Koop

€ 265 /m²/jr
op aanvraag

Specificaties

Kenmerken
Koopprijs op aanvraag
Huurprijs € 265 p/m² per jaar te vermeerderen met BTW
Oppervlakte 6.000 m²
Deelverhuur units v.a. 1.000 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Parkeerplaatsen 44
Kosten parkeerplaatsen € 2400,- per plaats per jaar
Bouwjaar 2019
Omschrijving

Object/Locatie

het nieuw te bouwen energieneutrale kantoorgebouw gelegen in het kerngebied van de Internationale Zone. Het kantoorgebouw heeft 6 verdiepingen. In totaal beslaat het nieuw te bouwen kantoorgebouw ca. 6.000 m² vvo met grote flexibele verdiepingsvloeren en 44 ondergrondse parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw wordt het eerste energie neutrale kantoorgebouw binnen de Internationale Zone in Den Haag.

In de directe omgeving van het kantoorpand treft u onder meer ook het nieuwe gebouw van Eurojust, het Gemeentemuseum, het Museon, Omniversum en het World Forum Convention Center aan.
Tevens zijn er zijn diverse grote en hoogwaardige hotels in de directe nabijheid beschikbaar, zoals Novotel, The Hague Marriott Hotel en het en Crowne Plaza Promenade Hotel. Een groot aantal winkels en horecagelegenheden inde Frederik Hendriklaan en de Valeriusstraat bevinden zich op loopafstand.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met eigen en openbaarvervoer is goed. Met het eigen vervoer is het rijkswegenverkeersnet ondermeer bereikbaar via de Johan de Wittlaan, Prof. B.M. Teldersweg, en de nieuwe Hubertustunnel die voor een directe verbinding zorgt naar de naar de N44/A44 en de N14/A4 richting Amsterdam, en via Raamweg en de Zuid-Hollandlaan naar de A12 richting Utrecht en de A13 richting Rotterdam.

De openbaar vervoerverbindingen van en naar de twee belangrijkste NS-stations (Den Haag Centraal Stationen Den Haag Hollands Spoor) zijn uitstekend, middels de tram 10 en buslijnen 4, 65 en 88. Halteplaatsen bevinden zich op loopafstand.

Beschikbare metrage

het kantoorgebouw heeft een totaal metrage van circa 6.000 m², als volgt verdeeld:
begane grond ca. 1.000 m² kantoorruimte
1e verdieping ca. 1.000 m² kantoorruimte
2e verdieping ca. 1.000 m² kantoorruimte
3e verdieping ca. 1.000 m² kantoorruimte
4e verdieping ca. 1.000 m² kantoorruimte
5e verdieping ca. 1.000 m² kantoorruimte

Parkeermogelijkheden

Er zijn ca. 44 parkeerplaatsen beschikbaar onder het gebouw.
Op de openbare weg zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.


Wijze van oplevering
conform bestek

Start bouw

Q3 2019

Datum van oplevering

In overleg. Q3/4 2020

Huurprijzen

Kantoorruimte:
€ 265*,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW)

Parkeerplaatsen:
€ 2.400,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW

*In ‘turn-key’ staat.

Huurtermijn

10 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl