Lange Voorhout 29

Terug naar overzicht

Lange Voorhout 29
2514 EB  Den Haag

Specificaties

Kenmerken
Oppervlakte 301 m²
Deelverhuur units v.a. 112 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum
Parkeerplaatsen In de nabije omgeving bevinden zich diverse (betaalde) parkeergelegenheden. Tevens bestaat er de mog
Bouwjaar -1906
Omschrijving

Object/Locatie

Het pand is gelegen aan het welbekende Lange Voorhout. De omgeving kenmerkt zich door de vele statige objecten en dito gebruikers. Het uitzicht aan de voorzijde is erg fraai en licht gezien de situering nabij de bocht in het Voorhout. Pal achter deze locatie bevindt zich het Binnenhof, de Hofvijver en het plein met al haar horeca en ontspanningsmogelijkheden.

Het Lange Voorhout was in de 17de eeuw het voorbeeld voor Unter den Linden in Berlijn. Frederik Hendrik van Oranje Nassau en Amalia van Solms huwelijken hun dochter Louise Henriëtte van Nassau uit aan de keurvorst Frederik Willem I van Brandenburg. In navolging van het Lange Voorhout werd Unter den Linden in Berlijn aangelegd.

Het huidige pand is gebouwd in de 18de eeuw en bevat nog veel originele details uit die eeuw. Later gemoderniseerd en veranderd van woonhuis naarkantoor. In de 20ste eeuw is tijdens het bezoek van Sir Winston Churchill aan Den Haag zijn portret hier onthuld, dat nog steeds in de entree hangt.

Het statige Rijksmonument bestaat uit 4 bouwlagen. Het gehele pand verkeert in zeer goede staat en is voorzien van vele originele details. Thans zijn de 2e en 3e verdieping als kantoorruimte te huur. Daarbij is er ook nog een kapetage welke beschikbaar is, al dan niet als appartement.

Achter de entree bevindt zich een gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot de lift en opgang naar bovengelegen verdiepingen. Op de 2e verdieping is, naast de zeer ruime hal een drietal ruime kantoorkamers en een tussengelegen smalle kamer. Op de 3e verdieping bevinden zich tevens 2 ruime kantoorkamers, een hal en uitgebreide pantry. Tevens is hier de toegang naar de kapetage.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen aan een rustige doorgaande weg. De op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13 bevinden zich in de directe omgeving.

Openbaar vervoer:
Via de tram- en bushaltes op loopafstand (tramlijn 9 en buslijnen 18, 22 en 29) zijn Scheveningen, de NS-stations Den Haag Centraal en Hollands Spoor uitstekend en in een mum van tijd bereikbaar. Centraal Station Den Haag ligt bovendien op circa 15 minuten loopafstand.

Beschikbare metrage

Verhuurbaar oppervlak inclusief toerekening algemene ruimten:
2e verdieping: ca. 112 m² (unit 1)
3e verdieping: ca. 116 m² (unit 2)*
4e verdieping: ca. 73 m² (unit 2)*

* de 3e en 4e verdieping staan in verbinding middels een open trap.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 112 m²

Parkeermogelijkheden

In de nabije omgeving bevinden zich diverse (betaalde) parkeergelegenheden. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op loopafstand parkeerruimtes aan te huren.

Wijze van oplevering

Onderhavige wordt opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- lift;
- moderne pantry;
- sanitaire voorzieningen per etage;
- databekabeling;
- klassieke eikenhouten vloer (deels);
- stoffering.

Datum van oplevering

Per direct beschikbaar.

Huurprijzen

De huurprijs voor unit 1 bedraagt € 22.500,-- per jaar de huurprijs voor unit 2 (3e en 4e verdieping) bedraagt € 38.000,--.*

* uiteraard kunnen unit 1&2 gekoppeld worden.

Op bovenstaande bedragen is de BTW niet van toepassing.

Voorschot service- en energiekosten

Het voorschot service- en energiekosten bedraagt minimaal€ 30,00 per m² per jaar. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie. Partijen komen overeen dat huurder bijdraagt in de kosten van de onderstaande leveringen/diensten, pro-rato het gehuurde vloeroppervlak kantoorruimte t.o.v. het totale vloeroppervlak;
-energiekosten
- kosten duinwaterleiding
- verontreinigingsheffing
- OZB gebruikers
- rioolheffing
- liftonderhoud en keuringen
- glazenwasser
- beheervergoeding 5%

De leveringen en diensten kunnen in overleg met huurders door verhuurder gewijzigd worden.

Huurtermijn

5 jaar + 5 optiejaren*

*een eventuele kortere huurperiode is ook bespreekbaar.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdracht–gever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl