Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/cog/domains/cogmakelaars.nl/public_html/aanbod.php on line 5
Bordewijklaan 3 - Den Haag - kantoorruimte te huur | COG Makelaars

Bordewijklaan 3

Terug naar overzicht

Bordewijklaan 3
2591 XR  Den Haag

Huur

op aanvraag

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte 354 m²
Deelverhuur units v.a. 127 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging kantorenpark
Parkeerplaatsen Totaal 40 pp
Bouwjaar 1995
Omschrijving

Object

'De Bordewijk’ is gelegen naast station Den Haag Mariahoeve op de kleinschalige kantorenlocatie ‘Hofzichtpark'. Het is een representatieve kantoorvilla anno nu met een frisse en moderne uitstraling. Recentelijk is het gebouw zowel van binnen als van buiten grondig gerenoveerd.

Het gebouw kent een representatieve entree. De ontvangsthal is zowel via de hoofdentree als vanuit de afgesloten parkeergarage benaderbaar. Het openbaar vervoer (tram, bus en trein) is binnen handbereik. Zowel tramlijn 6 als buslijn 24 stoppen binnen 250 meter van het gebouw en maken het centrum van Den Haag binnen handbereik.Station Den Haag Mariahoeve is aan de overzijde van het gebouw gelegen en biedt een frequent treincurriculum. De toeritten naar de rijkswegen A4, A12 en N44 (naar A44) zijn op een steenworp afstand van het gebouw gelegen.

Bereikbaarheid

Hofzichtpark is een zeer hoogwaardig kantorenpark met eenuitstekende bereikbaarheid. De straat is groen en weids met aan beide kanten kantoren. De Bordewijk is een aantrekkelijk kantoorpaviljoen met een menselijke maat. Met haar positie op de kop vormt het gebouw de entree van het gebied. Op het Hofzichtpark zijn nu o.a. Aegon, Total E&P, Stichting Koninklijke Visio Nederland, Benelux voor de Intellectuele Eigendom en Verbond van Verzekeraars gevestigd.

Beschikbaar

Unit begane grond ca. 127 m² VVO (unit 0.3)
Lichte ruimte gelegen aan de voorzijde op de hoek van het gebouw: een echte zichtlocatie! De ruimte biedt rondom uitzicht over het Hofzichtpark en het Aegon Plein. Deze unit grenst aan de representatieve entreehal van het gebouw.

De ruimte wordt gerenoveerd opgeleverd, d.w.z. v.v. een nieuwe vloer, geschilderde wanden en een stucplafond met spots. De ruimte heeft te openen ramen en openslaande deuren naar aangrenzend terras. De ruimte wordt in overleg met verhuurder afgescheiden van de ontvangsthal met een representatieve wand, waardoor een afgesloten ruimte ontstaat.

Unitbegane grond ca. 227 m² VVO (unit 0.1)
Zelfstandige kantoorruimte gelegen op de begane grond bestaande uit ca. 227 m².

Unit ca. 233 m² VVO opslag-/archiefruimte (unit 1.1)
Opslag-/archiefruimte, gelegen op de halfverdiepte parkeerlaag. De ruimte is met goederen uitstekend te benaderen via de brede hellingbaan, heeft openslaande toegangsdeuren en is geschikt voor het doorvoeren van steekwagens met pallet en rolkarren. De ruimte is v.v. luchtbehandeling en centrale verwarming. Gebruik, opleveringsniveau en huurniveau in nader overleg met verhuurder overeen te komen.

Energielabel

Thansbeschikt het gebouw over energielabel D.

Parkeermogelijkheden

Bij het kantoorgebouw zijn 5 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. Het pand beschikt over goede voorzieningen voor het stallen van (brom)fietsen.

Datum van oplevering

Nader overeen te komen/per direct.

Huurprijzen

Kantoorruimte: nader overeen te komen.
Parkeerplaatsen: € 1.250,- p/m² per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.

Voorschot service- en energiekosten

Nader overeen te komen, vooruit te betalen per kwartaal, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl