Laan van Vredenoord 23A

Terug naar overzicht

Laan van Vredenoord 23A
2289 DA  Rijswijk

Huur

€ 1.450 /m

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 1.450 per maand
Oppervlakte 270 m²
Deelverhuur units v.a. 135 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging bedrijventerrein, kantorenpark
Parkeerplaatsen 3
Kosten parkeerplaatsen € 900,- per plaats per jaar
Bouwjaar 2001-2010
Omschrijving

Object/Lokatie


Het betreft hier een kantoorunit ter grootte van ca. 135 m² gelegen op de 2e verdieping aan de voorzijde van de kantoorvilla ‘Zeus’. Het metrage is eventueel uit te breiden met de aangrenzende kantoorunit eveneens ca. 135 m² groot aan de achterzijde. Kantoorvilla ‘Zeus’ is een hoogwaardige luxe kantoorvilla met een eigen identiteit, onderdeel uitmakende van de kantoorontwikkeling ‘Olympus’ gelegen aan de Laan van Vredenoord 21-23 in Businesspark Hoornwijck te Rijswijk.

Businesspark Hoornwijck is een hoogwaardig kantoren- en bedrijvenpark in Haaglanden. Het park ligt op een zeer bijzondere locatie in Rijswijk: pal langs de belangrijkste snelwegen van de Randstad en tegelijkertijd te midden van eeuwenoude, groene landgoederen. Businesspark Hoornwijck is door zijn bijzondere functionele en representatieve uitstraling zeer geschikt voor hoogwaardige bedrijven en kleine en middelgrote kantoren. Grote, toonaangevende bedrijven zoals KLM, Lotto, TNO Pensioenfonds, Nokia, Atos Origin, Boele&Van Eesteren en BMW Financial Services hebben zich hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid


Eigen vervoer
Businesspark Hoornwijck ligt aan het verkeersplein Ypenburg en heeft daardoor directe verbindingen met Den Haag, Amsterdam (via A4), Utrecht (via A12) en Rotterdam (via A13). Door de centrale ligging tussen Schiphol en Rotterdam Airport zijn er ook internationaal goede en snelle aansluitingen voor het zakenverkeer. Tevens is op loopafstand van het businesspark een door de gemeente aangelegde‘Park&Ride’-carpoolstrook en een parkeergarage voor ca. 400 parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is Hoornwijck gemakkelijk te bereiken. Rijswijk beschikt over een eigen station, maar ook vanaf de NS-stations Den Haag CS en Den Haag HS zijn rechtstreekse tramverbindingen naar hetbusinesspark. De haltes van tram 1 en tram 15 liggen nagenoeg voor de deur.


Beschikbaar metrage
Een kantoorunit ter grootte van ca. 135 m² gelegen op de 2e verdieping aan de voorzijde van de kantoorvilla ‘Zeus’. Het metrage is eventueel uit te breiden met de aangrenzende kantoorunitaan de achterzijde eveneens ca. 135 m² groot.

Parkeermogelijkheden


3 parkeerplaatsen op eigen achtergelegen terrein.

Wijze van oplevering

Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt o.a. voorzien van:

 • ruime gemeenschappelijke entree, voorzien van tochtportaal;
 • liftinstallatie met 5 stopplaatsen (-1 niveau t/m 3e verdieping);
 • systeemplafond voorzien van inbouw HR-verlichtingsarmaturen en bandrasters;
 • kabelgootsysteem langs de gevel t.b.v. elektra-, data- en telefonie bekabeling. De kabelgoten zijn reeds voorzien van elektra bekabeling;
 • gemeenschappelijk gescheiden dames- en herentoilet met hangend sanitair per verdieping;
 • verwarming en koeling d.m.v. een all-air systeem;
 • te openen ramen;
 • zonwering op de zonbelaste gevels;
 • ISRA punt op de verdieping;
 • huur scheidende wand;
 • aanwezige pantry;
 • aanwezige vloerbedekking aanwezige scheidingswanden. In overleg met een potentiële huurder wordt er nieuwe vloerbedekking gelegd in de kantoorruimte.

Datum van oplevering

Nader overeen te komen.

Huurprijzen

Kantoorruimte:
€ 1.450,-- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW).

Parkeerplaatsen:
€ 75,-- per plaats per maand te vermeerderen met BTW.

Voorschot service- en energiekosten

Een voorschot bedrag van 35,- per m² per jaar voor de levering en diensten waaronder gas, water en elektra.

Huurtermijn


5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met5 jaar te verlengen.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl