Oder 20

Terug naar overzicht

Oder 20
2491 DC  Den Haag

Huur

€ 116.000 /jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 116.000 per jaar
Oppervlakte 1.022 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging bedrijventerrein
Parkeerplaatsen 10
Bouwjaar 1991-2000
Omschrijving

Object/Locatie

Representatief bedrijfspand gelegen opéén van mooiste locaties op het "Bedrijventerrein Forepark". Door verhuizing van de huidige gebruiker komt deze zichtlocatie rond september 2018 voor verhuur beschikbaar.

Het bedrijventerrein ‘Forepark’ is een relatief jong bedrijventerrein dat inmiddels grote bekendheid heeft verworven. Thans zijn er diverse nationale en internationale bedrijven gevestigd zoals De Persgroep Nederland, Sligro, autodealers van de diverse bekende merken BMW, Mercedes, Saab, Volkswagen/Audi.

Bereikbaarheid

Het ‘Forepark’ ligt direct nabij het Prins Clausplein tussen de A-4 (Den Haag- Amsterdam v.v.), A-13 (Den Haag- Rotterdam v.v.) en de A-12 (Den Haag-Utrecht v.v.) en is derhalve perfect gelegen ten aanzien van de aan- en afvoer van goederen. Ook per openbaar vervoer is het ‘Forepark’ uitstekend bereikbaar middels een tweetal busverbindingen naar de in de omgeving gelegen NS-stations(RandstadRail). Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er een sneldienst rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station (reistijd 10 minuten).

Beschikbare metrage

Het bedrijfspand bestaat totaal uit ca. 1.022 m² vvo en is als volgt verdeeld:
bedrijfsruimte begane grond : ca. 372 m²
kantoor begane grond : ca. 160 m²
kantoor 1e verdieping : ca. 179 m² + ca. 145 m² entresol
kantoor 2e verdieping : ca. 166 m²

Parkeermogelijkheden

Er zijn 10 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Aan de openbare weg is tevens in voldoende mate onbetaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Energielabel

B

Wijze van oplevering

Het bedrijfspand wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere:

Bedrijfsruimte
- glad afgewerkte betonvloer (draagvermogen circa 2.500 kg/m²);
- industriële verlichting;
- vrije hoogte circa 6 meter;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;- krachtstroomaansluiting(en);
- demontabele entresolvloer;

Kantoorruimte
- systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
- airconditioning;
- toiletgroep(en) per verdieping;
- pantry per verdieping;
- luxaflex;
- brandslanghaspel(s);
- centrale verwarming d.m.v. radiatoren;
- kabelgoten;
- te openen ramen (draai-/ kiep).

Datum van oplevering

In overleg.

Huurprijs

€ 116.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW).

Service- en energiekosten

Het bedrijfspand is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag van gas, water en elektra alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Huurtermijn

5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl