Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/cog/domains/cogmakelaars.nl/public_html/aanbod.php on line 5
Binckhorstlaan 117- 119 - Den Haag - kantoorruimte te huur | COG Makelaars

Binckhorstlaan 117- 119

Terug naar overzicht

Binckhorstlaan 117- 119
2516 BA  Den Haag

Huur

€ 100 /m²/jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 100 p/m² per jaar te vermeerderen met BTW
Oppervlakte 7.077 m²
Deelverhuur units v.a. 30 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding Direct
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging bedrijventerrein, kantorenpark, wijkwinkelcentrum, meubelboulevard
Parkeerplaatsen 154
Kosten parkeerplaatsen € 750,- per plaats per jaar
Bouwjaar 1984
Omschrijving

Object/Locatie

Het gebouw is gelegen in de Binckhorst op de hoek van de Binckhorstlaan/Mercuriusweg. Door deze ligging, met de entree direct aan de Binckhorstlaan, heeft het gebouw de mogelijkheid om zich in volle omvang aan haar omgeving te presenteren. De Binckhorstlaan iséén van de belangrijke verkeersaders van Den Haag en heeft een directe verbinding met het nationale wegennet A12 /A4 en A13. All denkbare winkel- en horecavoorzieningen te vinden in het historisch centrum van Voorburg aan de Herenstraat. Een hotel is te vinden op het stationsplein van Voorburg. Aan de voet van het NS station is daar een hotel gevestigd van de Zwitserse Movenpick-keten.

Bereikbaarheid

Met de stations Den Haag CS, Den Haag HS en Voorburg in de directe omgeving is er een prima ontsluiting van het kantoorgebouw met het openbaarvervoer aanwezig. Vanaf deze stations zijn Delft, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Schiphol en Amsterdam snel te bereiken. Drie buslijnen met een halte nagenoeg voor de deur, te weten 26, 28 en 46, verbinden de Binckhorst met de drie stations. De halte van tramlijn 15 is op circa 10 minuten loopafstand gelegen. Bij de herontwikkeling van het gebied passen nieuwe initiatieven die de bereikbaarheid van het gebied nog verder zullen versterken. De streekvervoersbedrijven overwegen momenteel om de bestaande buslijnen sterk uit te breiden. De bereikbaarheid met de auto is eveneens zeer goed te noemen.

Het Prins Clausplein is via de oprit bij Voorburg zeer snel te bereiken. Dit knooppunt van het rijkswegenverkeersnet met directe verbinding naar Amsterdam/Schiphol A4, Utrecht A12 en Rotterdam A13 biedt optimale ontsluiting in alle richtingen. Bovendien vormen de Binckhorstlaan en de Mercuriusweg belangrijke verbindingsroutes met de Haagse stedelijke agglomeratie.

Om de bereikbaarheid ook in de toekomst optimaal te houden wordt momenteel gewerkt aan de “Rotterdamsebaan”. Deze ondergrondse tunnel, Victory Boogie Woogie genaamd, loopt vanaf knooppunt Ypenburg onder de Westvlietweg, Voorburg-West en de Binckhorst haven door. In de Binckhorst komt de Rotterdamsebaan weer boven de grond ter hoogte van de Zonweg.

Metrage

‘Binckhorst Building’ bestaat uit drie bouwdelen die ontsloten worden door een aparte entree, groot circa 21.691,50 m². Het nog te verhuren oppervlakte bedraagt circa 7.077 m² vvo kantoorruimte en ca. 802,6 m² archiefruimte en is als volgt onderverdeeld:

Gebouw B
Archiefruimte: Ca. 802 m²
2e verdieping: Ca. 1.459 m²
3e verdieping: Ca. 1.459 m²

Gebouw C
1e verdieping: Ca. 1.407 m²*
2e verdieping: Ca. 1.376 m²
3e verdieping: Ca. 1.376 m²

*Unit verhuur mogelijk vanaf ca. 30 m²

Parkeermogelijkheden

Thans zijn er nog 154 parkeerplaatsen zowel overdekt als onoverdekt en in de kelder (verdieping -1) is een algemene fietsenstalling (263 m²) aanwezig.

Wijze van oplevering

In gerenoveerde staat, dat wil zeggen ondermeer voorzien van:
• zeer representatieve en moderne entree;
• luxe personenliften;
• dubbele toiletgroepen per verdieping;
• systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• mechanische ventilatie met topkoeling;
• kabelgoten t.b.v. telefonie, data en elektra;
• pantry-aansluitpunten per verdieping;
• op de begane grond bevindt zich een volledig geoutilleerd bedrijfsrestaurant waartegen nader overeen te komen voorwaarden gebruik van gemaakt kan worden.

Datum van oplevering

Per direct beschikbaar.

Huurprijs

Kantoorruimte: € 100,00 per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW) en servicekosten.
Kantoorruimte Small units
€ 300,-- per m² per jaar inclusief servicekosten te vermeerderen met BTW
Archiefruimte: € 75,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaatsen: € 750,00 per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Voorschot service- en energiekosten

Nader overeen te komen.

Huurtermijn

In overleg.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl