Brassersplein 2

Terug naar overzicht

Brassersplein 2
2612 CT  Delft

Huur

€ 115 /m²/jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 115 p/m² per jaar te vermeerderen met BTW
Oppervlakte 1.263 m²
Deelverhuur units v.a. 421 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding Direct
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging kantorenpark
Parkeerplaatsen 65
Kosten parkeerplaatsen € 650,- per plaats per jaar
Bouwjaar 1994
Omschrijving

Object

Het betreft een grootschalige kantoorpand aan de rand van Delft met in totaal negen kantoorverdiepingen gelegen direct naast de Rijksweg A13 (op fantastische zichtlocatie!), nabij Business Park Zuidflank te Rijswijk. De kantoorruimte beschikt over parkeerplaatsen op het eigen parkeerterrein en is vanaf de snelweg uitstekend bereikbaar middels de afrit Delft Noord die direct voor het pand is gesitueerd. Enkele gebruikers in de directe omgeving zijn Wincor Nixdorf, Emerson, Logicalis SMC, Tam Tam en Brightsight.

Vanwege haar ligging heeft het kantoorpand een zeer hoge attentiewaarde.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
Middels de ligging van de kantoorruimte direct aan de rijksweg A13 (Den Haag - Rotterdam) is het object uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer. In een aantal autominuten bereikt u het Prins Clausplein welke een directe aansluiting geeft met de rijkswegen A4 (Den Haag - Amsterdam) en de A12 (Den Haag - Utrecht) alsmede de Utrechtsebaan / Den Haag Centrum.

Openbaar vervoer:
Op loopafstand is de halte van de tram bereikbaar. Met lijn 1 (Scheveningen-Delft) is het slechts 10 minuten naar het NS station Den Haag Holland Spoor.

Beschikbare metrage

Begane grond: verhuurd
1e verdieping: verhuurd
2e verdieping: circa 421 m²
3e verdieping: circa 421 m²
4e verdieping: circa 421 m²
5e verdieping: verhuurd
Totaal(conform NEN 2580): circa 1.263 m²

Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 421 m²

Parkeermogelijkheden

Op het eigen achtergelegen parkeerterrein zijn 36 parkeerplaatsen beschikbaar.

Datum van oplevering

Per direct.

Huurprijzen

Kantoorruimte: vanaf € 115,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW).
Parkeerplaatsen: € 650,-- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot service- en energiekosten

De service- en energiekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn

5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen. Kortere termijnen bespreekbaar.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl