Catsheuvel 18

Terug naar overzicht

Catsheuvel 18
2517 JZ  Den Haag

Specificaties

Kenmerken
Oppervlakte 600 m²
Deelverhuur units v.a. 600 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Overige
Ligging in woonwijk
Bouwjaar 1963
Omschrijving

Object/Locatie

Het betreft een commerciële ruimte onder de ‘Toren van Oud’ gelegen op maaiveld niveau geschikt voor de invulling als oa fitness-, kantoor- en medische praktijkruimte, voorzien van een aantrekkelijke buitenruimte en gelegen in een groen park gebied.

Het ontwerp voor de ‘Toren van Oud’ is in 1961 door Jacobus Johannes Pieter Oud gemaakt. Na het overlijden van Oud in 1963 is de toren gerealiseerd door zijn zoon Hans Oud. Het gebouw heeft een hoogte van 64,8 meter, telt 18 verdiepingen en is driehoekig van vorm (16x16x16 meter). De toren wordt gekenmerkt door rondom lopende glazen gevelstroken in combinatie met gele bakstenen borstweringen. De verdiepingen bieden een panoramisch uitzicht op de omgeving: richting de Noordzee, over de Scheveningse Bosjes en over het centrum van Den Haag.

De locatie kenmerkt zich door de aanwezigheid van Ambassades, hotels, het Gemeentemuseum, Den Haag World Forum en Omniversum. Daarnaast bevindt de bekende winkelstraat ‘De Fred’ zich op loopafstand, waar een diversiteit aan winkels en lunch- en dinergelegenheden zijn.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. De bushalte (lijn 24) en tramhalte (lijn 16) bevinden zich op loopafstand.

Eigen vervoer:
Ook is de bereikbaarheid met eigen vervoer goed te noemen door een directe aansluiting (via de tunnels) op het Rijkswegennet.

Beschikbare metrage

Ca. 600 m² op de begane grond.

Parkeermogelijkheden

Langs de openbare weg in de directe omgevingdeels tegen betaling. Op loopafstand bevindt zich de parkeergarage van het World Forum.

Wijze van oplevering

Turn-key, inclusief installaties, systeemplafond en natte ruimten.

Datum van oplevering

Oktober 2018.

Huurprijzen

Kantoorruimte:
€ 100.000,-- per jaar te vermeerderen met dewettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW) en energie- / servicekosten.

Parkeerplaatsen:
Prijs, voorwaarden en aantal nader overeen te komen.

Voorschot service- en energiekosten

Nader over een te komen.

Huurtermijn

10 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdracht–gever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl