Lange Voorhout 92

Terug naar overzicht

Lange Voorhout 92
2514 EJ  Den Haag

Huur

op aanvraag

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte 205 m²
Deelverhuur units v.a. 205 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum
Parkeerplaatsen Betaald parkeren in omgeving
Bouwjaar 1850
Omschrijving

Object/Lokatie

Het Lange Voorhout iséén van de mooiste plekjes van Den Haag, gelegen nabij het Binnenhof. Vele bekende nationale en internationale ondernemingen hebben aan het Lange Voorhout hun vestiging zoals het CAOP, de Hoge Raad der Nederlanden evenals diverse ambassades waaronder de Amerikaanse, de Engelse, de Zweedse en de Zwitserse.

Aan het Lange Voorhout zijn tevens diverse restaurants gevestigd zoals le Bistroquet, de Posthoorn, Wox en het befaamde hotel "Hotel Des Indes". Daarnaast zijn er diverse culturele instellingen gevestigd zoals de Pulchri Studio, Diligentia en museum Escher in Het Paleis.

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De Utrechtsebaan geeft direct aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam). Den Haag Centraal Station ligt op loopafstand, hierdoor kan gebruik worden gemaakt van alle daar aanwezige bus- en tramlijnen en uiteraard de trein.

Beschikbare metrage

Kelder ca. 111 m² DEELS VERHUURD
Begane grond ca. 239 m² VERHUURD
1e verdieping ca. 214 m² VERHUURD
2e verdieping ca. 205 m² BESCHIKBAAR
3e verdieping ca. 70 m² VERHUURD ALS APPARTEMENT

Parkeermogelijkheden

Betaalde parkeerplaatsen en parkeergarages op loopafstand aanwezig.

Wijze van oplevering

- Sanitaire voorzieningen in overleg.
- CV-gasinstallatie met radiatoren welke zijn uitgerust met thermostaatkranen.
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen.
- Brandslanghaspels.
- Poederblussers.
- Brandmeldinstallatie.

Datum van oplevering

Nader overeen te komen.

Huurprijzen

Nader overeen te komen.

Voorschot service- en energiekosten

De service- en energiekosten bedragen € 30,-- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse
nacalculatie. Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen dat verhuurder zorgdraagt voor onderstaand.
- Dubbele sanitaire groep per verdieping.
- Pantry per unit.
- Nieuwe vloerbedekking.
- Te openen ramen.
- Lift.
- Ontruimingsinstallatie.
- Videofoon.
- Fietsenstalling.
- Mechanische ventilatie.

Huurtermijn

5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl