Turfmarkt 244

Terug naar overzicht

Turfmarkt 244
2511 DJ  Den Haag

Huur

€ 205 /m²/jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 205 p/m² per jaar te vermeerderen met BTW
Oppervlakte 1.100 m²
Deelverhuur units v.a. 550 m²
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Stationslokatie, Kantorenpark, Stadscentrum/dorpskern, Winkelcentrum, Woonomgeving
Omschrijving

Object/Lokatie

De kantoorruimte, met zijn hoogte van bijna 4 meter, is gelegen in het kantoorcomplex‘Helicon’ midden in het bestuurlijke centrum van Den Haag. De ingang van de kantoorruimte bevindt zich aan de Turfmarkt. Dit is de wandelpromenade in Den Haag tussen het Centraal Station het spuiplein met het Gemeentehuis met een wandelpromenade met winkelruimtes en verschillende restaurants enlunchrooms.

Het gebouw ‘Helicon’ valt onder een groter bouwproject, genaamd ‘De Resident’ en is gelegen in het Wijnhavenkwartier. In dit project zijn naast appartementen meerder kantoorgebouwen gerealiseerd waaronder een groot deel in gebruik is bij de overheid

Bereikbaarheid

Het object, gelegen aan de nieuwe looproute vanaf het Centraal Station naar het Haagse centrum. En is verder uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Eigen vervoer
De Turfmarkt ligt nabij de Utrechtsebaan, de belangrijkste toegangsweg tot Den Haag en geeft directe aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag – Amsterdam, A12 Den Haag – Utrecht, A13 Den Haag – Rotterdam en A44 Den Haag – Leiden – Amsterdam)

Openbaar vervoer
Doordat het kantoorgebouw op loopafstand ligt van Den Haag Centraal Station is de bereikbaarheid met elke vorm van openbaar vervoer uitstekend. Erzijn directe treinverbindingen met o.a. Rotterdam, Amsterdam, Breda, Utrecht en Groningen. Direct naast het station bevindt zich een belangrijk knooppunt voor stads- en streekvervoer met regelmatige bus- en tramverbindingen. De RandstadRail maakt snelle verbindingen met de randgemeenten mogelijk.Beschikbare metrage
Voor de verhuur is thans circa 1.100 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 1e verdieping, verdeeld over 2 units van circa 550 m² VVO.

Parkeermogelijkheden

In de nabij gelegen Q-Park parkeergarage ‘Helicon’ en op korte loopafstand de vernieuwde Q Parkeergarage (Den Haag CS) met circa 500 parkeerplaatsen.

Wijze van oplevering

- storings-brandmeld- en noodverlichtingsinstallatie;
- brandtrap, brandslanghaspels;
- mechanisch ventilatie systeem voorzien van topkoeling;
- moderne passagierslift;
- centrale hal met een ruim trappenhuis;
- sanitairevoorzieningen op de verdieping;
- invaliden toilet;
- 2 pantry’s;
- aanwezige inbouwkasten;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- aanwezige scheidingswanden;
- te openen ramen;
- zonneschermen aan de binnenzijde;
- aanwezige vloerbedekking;
- kabelgoten voorzien van huidige data- enelektrabekabeling;
- inductie units;
- stadsverwarming.

Datum van oplevering

Nader overeen te komen.

Huurprijzen

Kantoorruimte:
€ 205,-- p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW).

Voorschot service- en energiekosten

N.o.t.k. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie. Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten komen partijen overeen dat verhuurder zorgdraagt voor:
- elektraverbruik inclusief vastrecht (van het gehuurde, algemene ruimten en installaties);
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- onderhoud installaties;
- glasverzekering ten behoeve van glas in buitengevel;
- eventuele gemeentelijke heffingen ten behoeve van gebruiker (niet OZB voor gebruiker);
- schoonmaak algemene ruimten;
- vuilcontainer;
- overig klein onderhoud algemene ruimten.
De leveringen en diensten kunnen in overleg met huurders door verhuurder gewijzigd worden.

Huurtermijn

5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl