Korte Vijverberg 4

Terug naar overzicht

Korte Vijverberg 4
2513 AB  Den Haag

Huur

op aanvraag

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte 1.198 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum
Bouwjaar 1917
Omschrijving

Object/Lokatie

Opéén van de meest prominente locaties in Den Haag, komt een fraai kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar.
Dit Rijksmonumentale gebouw met uitzicht op het Mauritshuis, de Hofvijver en de Lange Vijverberg staat garant voor een hoogwaardige huisvesting van uw organisatie.
Diverse toonaangevende organisaties en instellingen hebben zich in de directe omgeving reeds gevestigd.
De Korte Vijverberg maakt deel uit van het historische centrum van Den Haag. In de directe omgeving zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.
De beroemde architect Eduard Cuypers heeft dit gebouw in het jaar 1917 in traditionele stijl gebouwd. Geïnspireerd op de vroege Noord-Nederlandse renaissance is een fraai en comfortabel gebouw gerealiseerd. Moderne techniek en een liftinstallatie dragen bij aan het gebruikscomfort.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
Door haar ligging nabij de uitvalswegen naar hetRijkswegennet, is de locatie uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer. Via het Korte Voorhout, Koningskade en Zuid Hollandlaan is de Utrechtsebaan (aansluiting op A4 Amsterdam, A12 Utrecht, A13 Rotterdam en A44 (Rijksstraatweg) Leiden-Amsterdam) bereikbaar.

Openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens zeer goed te noemen. Het NS-station Den Haag Centraal bevindt zich op circa vijf minuten loopafstand.

Beschikbare metrage

De totale oppervlakte bedraagt ca. 1.198 m², als volgt verdeeld:
Kelder: ca. 250 m²
Begane grond: ca. 334 m²
1e verdieping: ca. 261m²
2e verdieping: ca. 263 m²
Zolder: ca. 90 m²
Totaal: ca. 1.198 m²

Parkeermogelijkheden

Op minder dan vijftig meter afstand is de parkeergarage Pleingarage gelegen.

Wijze van oplevering

Het object kent een hoogwaardig opleveringsniveau en is onder meer voorzien van de navolgende faciliteiten:
- representatieve entree;
- rijk gedecoreerde ontvangst hal;
- liftinstallatie;
- luchtbehandeling met koeling;
- voldoende sanitaire voorzieningen;
- tuin/buitenplaats.

Datum van oplevering

Nader overeen te komen.

Huurprijs

Nader overeen te komen.

Voorschot service- en energiekosten

Desgewenst kan er voor de gebruiker een opmaat samengesteld servicekosten pakket worden aangeboden, waarbij de gebruiker profiteert van de gunstige inkoopcondities van verhuurder.

Huurtermijn

Nader overeen te komen.

Optiejaren

Nader overeen te komen.

Verhuurvoorwaarden

Voor geïnteresseerden zal er een op maat gemaakt overzicht worden samengesteld, waarin de huur/verhuur, opleveringsniveau en overige relevante zaken helder uiteengezet worden.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl