Alexanderstraat 18

Terug naar overzicht

Alexanderstraat 18
2514 JM  Den Haag

Huur

op aanvraag

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte 6 m²
Status Beschikbaar
Aanvaarding Direct
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Stadskern
Parkeerplaatsen 6
Kosten parkeerplaatsen € 1740,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW
Omschrijving

Het betreft een vrijstaande monumentale kantoorvilla met veel parkeerplaatsen gelegen aan de Alexanderstraat 18. Het kantoorgebouw is reeds verhuurd, echter op het achtergelegen afgesloten terrein zijn nog 6 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

Lokatie


De kantoorvilla is gelegen opéén van de meest gewilde kantorenlocaties binnen de Haagse stadsgrenzen om de hoek van Plein 1813 en op loopafstand van de Denneweg en Noordeinde. Diverse lunch en eetgelegenheden alsmede het Carlton Ambassador en Hilton bevinden zich op steenworp afstand. Daarnaast zijn in de directe omgeving diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Krans&Van Hilten advocaten, KNMP, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, DVDW Advocaten en Udink&De Jong.

Bereikbaarheid

Een andere belangrijk aspect is de goede bereikbaarheid met zowel eigen- als openbaar vervoer. Binnen enkele autominuten zijn de A4, A12 en A13 eenvoudig te bereiken. Daarnaast stoppen tramlijn 1 en 10 bij de halte gelegen om de hoek van het object. Deze tramlijnen zorgen voor een goede verbinding tussen Den Haag CS en NS Station Hollands Spoor. Tevens hebben diverse buslijnen hun halteplaats in de directe nabijheid.

Beschikbare metrage

GEEN, echter er zijn nog 6 PARKEERPLAATSEN op eigen terrein beschikbaar.

Huurprijzen parkeerplaatsen

€ 145,-- per plaats per maand.

Datum van oplevering

Per direct.

Huurtermijn

Flexibele huurperioden bespreekbaar.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl