Anna van Buerenplein ong

Terug naar overzicht

Anna van Buerenplein ong
2595 DA  Den Haag

Huur

op aanvraag

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte 9.286 m²
Deelverhuur units v.a. 400 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Parkeerplaatsen 960
Bouwjaar 2010
Omschrijving

Omschrijving

A New City in the City. Een nieuw niveau qua hoogbouw, maar vooral een nieuw niveau van leven. Heerlijk wonen, werken, vergaderen, eten, drinken, relaxen, shoppen, sporten of genieten van het fantastische uitzicht. Je kunt terecht spreken van een nieuwe stad in de stad.
In New Babylon vindt u een uitgebreid aanbod aan kantoren, groot of klein, die het nieuwe werken omarmen, een groot meeting center en een veelheid van services met een bar&restaurant, een fitnessclub en een hotel. En dat allemaal onderéén dak.
De kantoren worden geflankeerd door twee woontorens met prachtige appartementen en penthouses met een adembenemend uitzicht over Den Haag. De begane grond en eerste verdieping van New Babylon presenteren een inspirerende mix van winkels en horecagelegenheden. In een ambiance waarin allesis gericht op beleving door het toepassen van de meest moderne technieken.

Bereikbaarheid

New Babylon ligt op een strategisch knooppunt, comfortabel gelegen tussen het grootste park van Den Haag en station Den Haag Centraal. Perfect bereikbaar met de keuze tussen trein, tram, bus, auto of fiets. Rotterdam/The Hague Airport en Schiphol op minder dan een half uur afstand en toch binnen vijf minuten in het sfeervolle historisch centrum.
Per auto:
New Babylon is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De Utrechtse Baan is gelegen naast New Babylon en geeft directe aansluiting op het Rijkswegennet (A4 Den Haag-Amsterdam, A12 Den Haag-Utrecht en A13 Den Haag-Rotterdam).
Per OV:
New Babylon bevindt zich naast het Centraal Station Den Haag. Van hieruit vertrekken doorlopend (intercity)treinen naar alle grote steden in Nederland en het buitenland. Meerdere keren per dag vertrekt een trein met directe aansluiting op de HSL op Rotterdam CS.

Parkeren

Naast New Babylon is een parkeergarage van Q-Park gelegen met in het totaal 960 parkeerplaatsen. Het is mogelijk om parkeerplaatsen op basis van parkeerabonnementen te huren. De parkeergarage geeft direct toegang tot het complex New Babylon.

New Babylon Offices

New Babylon Offices is onderverdeeld in Park Offices, Center Offices, City Offices, New Babylon Gardens en New Babylon Meeting Center. Tevens is een hotel onderdeel van het complex. Alle kantooroplossingen zijn mogelijk: van 1 persoon tot 15.000 m², van 1 dag tot 5 jaar of langer.

Park Offices:
De Park Offices zijn gesitueerd aan de Bezuidenhoutsewegzijde van New Babylon. De Park Offices zijn inmiddels verhuurd aan Pels Rijcken&Droogleever Fortuijn Advocaten en Notarissen.

Center Offices:
Te huur Center Offices
9e verdieping ca. 1.104 m²
8e verdieping ca. 1.221 m²
7e verdieping ca. 1.740 m²
6e verdieping ca. 1.006 m²
5e verdieping ca. 2.071 m²
3e verdieping ca. 2.144 m²
Totaal ca. 9.286 m²

Deelverhuur is mogelijk vanaf 400 m²

City Offices:
Dit is het geheel gerenoveerde “oude” kantoorgebouw Babylon, waarin diverse verdiepingen en units te huur zijn. De City Offices zijn gelegen aan de Anna van Buerenpleinzijde van het complex en bieden 15.000 m² aaneengesloten nieuwbouw kantoorruimte.

New Babylon Gardens:
Voor full service kantoorunits tot 500 m² of één flexibele werkplek biedt New Babylon Gardens passende oplossingen. Het is mogelijk om voor een bepaalde tijd volledig ingerichte werkruimte te huren. Tevens zijn er mogelijkheden voor tijdelijke projectkantoren.

New Babylon Meeting Center:
New Babylon Meeting Center is een uniek en eigentijds vergader- en trainingscentrum voor groepen van 5 tot 500 personen. De compleet ingerichte vergaderzalen – verdeeld over twee verdiepingen – zijn voorzien van flexibel meubilair en de nieuwste audiovisuele middelen.

Hampshire Hotel - Babylon Den Haag:
Het viersterren hotel Hampshire Hotel - Babylon Den Haag telt 140 luxe kamers, een trendy bar en het uitstekende restaurant ‘The Living Room’, plus een aantal vergaderzalen. Een ideale locatie voor uzelf als u tot laat doorwerkt of voor uw zakenrelaties die meerdere dagen blijven.

Huurprijzen

Center Offices:
€ 215,-- per m² vvo per jaar te vermeerderen met BTWen exclusief servicekosten.

Servicekosten

Het voorschot op de kosten van leveringen en diensten (inbegrepen de kosten van het “eigen” electriciteitsverbruik) voor Center Offices is begroot op € 45,-- per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW. Voor City Offices is het begroot op € 32,50 per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW. Hierin is nog niet de bemensing van de receptie op de 2de verdieping van City Offices begrepen. Afhankelijk van de invulling van City Offices wordt in een later stadium besloten over deze post.
Voor de kosten van het eigen electriciteitsverbruik iseen schatting opgenomen.
Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten.

Huurtermijn

Een huurtermijn van 5 (vijf) jaren, met aansluitende automatische verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Beschikbaarheid

Center Offices en City Offices zijn gereed voor inrichting en ingebruikname.

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige (nieuwe) staat, inclusief de navolgende aanwezige voorzieningen:
• sanitaire groepen;
• pantryvoorzieningen (slechts in Center Offices en niet in iedere unit aanwezig);
• luchtbehandelings- en verwarmingssysteem;
• kabelgoten voor elektra, data en telefoonbekabeling, voorzien van bedrade wandcontactdozen exclusief databekabeling;
• systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen.

Het project New Babylon is aangesloten op een WKO-installatie en deze installatie levert warmte en koudeten behoeve van de klimaatbeheersing van het complex New Babylon. Verwarming en koeling geschiedt met een all-air systeem.

Gemeenschappelijke voorzieningen

Algemene receptie
Tijdens kantooruren beschikbaar voor huurders ten behoeve van informatie, ontvangst en doorverwijzen van onder andere gasten van huurders. Deze receptie bevindt zich op de 2de verdieping in de centrale ontvangsthal.

Beveiliging
Gedurende 24 uur per dag 7 dagen per week is een beveiligingsfunctionaris aanwezig. Deze heeft zijn werkplek op de 2e verdieping tegenover de centrale receptie.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl