Laan van Nieuw-Oost-Indie 131

Terug naar overzicht

Laan van Nieuw-Oost-Indie 131
2593 BM  Den Haag

Huur

€ 145 /m²/jr

Specificaties

Kenmerken
Huurprijs € 145 p/m² per jaar te vermeerderen met BTW
Oppervlakte 108 m²
Deelverhuur units v.a. 108 m²
Status beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging winkelgebied stadscentrum
Parkeerplaatsen 155
Kosten parkeerplaatsen € 1000,- per plaats per jaar
Bouwjaar 1960-1970
Omschrijving

Aan de Laan van Nieuw Oost-Indié 131-133 in Den Haag staat, de naam zegt het al, het gebouw Laan van NOI 131. Het complex is in 1992 ontwikkeld door Van Wilsum Vastgoedbeheer en sindsdien altijd in eigendom gebleven.

Het kantoorgebouw is gelegen in het Bezuidenhout aan de opnieuw ingerichte Laan van Nieuw Oost Indië, één van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag. Het kantoorgebouw ligt direct naast het Beatrixkwartier en het centrum van Den Haag. Diverse Ministeries, SER, Paleis van Justitie, AZIVO, Tebodin en tal van andere zakelijke dienstverleners hebben zich reeds in dit gebied gevestigd. In de directe nabijheid is de drukke winkelstraat Theresiastraat gelegen met onder andere vestigingen van Albert Heijn, Dixons en Gall&Gall en een sportschool. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende horecagelegenheden.

Het kantoorgebouw is grootschalig gerenoveerd en geoptimaliseerd zodat het weer voldoet aan de (duurzaamheids)eisen van de huidige kantoorgebruikers. Nu de renovatie is afgerond hebben wij reeds 94% van het gebouw weten te verhuren aan o.a. ArboNed, DayOne Advocaten, Emis BV, FC Touch, Fioresso, GDTA Holding Capital BV, Groos Kind en Jeugd, Hofrecht Advocaten, HollandBIO , Huaman Capital Care, Jonker-Schotte Assurantiën, Lejeune Association Management, Mansource, Nolet Advocaten, Numa Group, Muller PT, Polis Advocaten, RedSocks, Ruig&Partners, Save the Children, Stichting Vluchteling, Tessella en Unique.

Voor meer informatie: laannoi131.nl.

Bereikbaarheid

Qua bereikbaarheid is de Laan van Nieuw Oost-Indië één van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag. Het kantoorgebouw is op korte afstand gelegen van de rijksweg A12 richting Utrecht. De op- en afrit van de A12 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Vanuit daar is er een directe verbinding met andere belangrijke rijkswegen zoals de A13met verbindingen naar Rotterdam en Delft en de A4 richting Amsterdam en Rijswijk .

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Direct voor de deur bevinden zich tramhaltes 2 en 6 alsmede bushalteplaatsen voor lijn 23, 24, 28 en 43 die onder andere een directe verbinding hebben met het Centraal Station, station Mariahoeve en station Laan van Nieuw Oost Indië. Ook op loopafstand bevindt zich de opstapplaats van de Randstadrail.

Beschikbare metrage

begane grond verhuurd
1e verdieping: verhuurd
2e verdieping: ca. 108 m² vvo
3e verdieping: verhuurd
4e verdieping: verhuurd
5e verdieping: verhuurd
6e verdieping: verhuurd
7e verdieping: verhuurd

Bovengenoemd metrage is exclusief opslag algemene ruimtes.

Parkeermogelijkheden


De parkeergelegenheid is zeer ruim. Het kantoorgebouw beschikt over parkeerkelders met ruimte voor 176 auto’s. Buiten het kantoorgebouw zijn er nog 10 parkeerplaatsen voor bezoekers. De parkeernorm is 1:45. Ook is er, zowel naast het gebouw als in de parkeer-garage, de mogelijkheid tot het opladen van elektrische auto’s. Voor de huurders is er een fietsenstalling in ondergelegen parkeergarage en voor het gebouw aanwezig.

Wijze van oplevering

In huidige staat, d.w.z. ook voorzien van:
- representatieve entreehal met mogelijkheid voor een centrale receptie/balie;
- 4 liften met ruim luxe afgewerkt voorportaal;
- klimaatbeheersing door middel van 3-voudige mechanische ventilatie welke voorzien wordt van topkoeling;- systeemplafond met geïntrigeerde verlichting;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, tele- en data communicatie;
- heldere isolerende HR beglazing voorzien van draai/ kiepramen;
- sanitaire voorzieningen op iedere verdieping. Tevens is er één invalidentoilet aanwezig;
- een pantry op iedere verdieping;
- zonwering aan de zonzijde van het gebouw;
- iedere verdieping heeft eigen meters.
Verhuurder is bereid om rekening te houden met de eventuele wensen van de nieuwe huurder(s).

Huurprijzen

Kantoorruimte: € 145,-- p/m² per jaar
Parkeren: € 1.000,-- per plaats per jaar

Huurtermijn

5 of 10 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen.

Huurprijsbetaling

Huur, servicekosten en de wettelijke verschuldigde omzetbelasting per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Huurovereenkomst

Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door eigenaar/verhuurder gehanteerde huurovereenkomst, conform het ROZ-model, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BTW

Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl