Binckhorstlaan 147-149 - Den Haag - Kantoorruimte | COG Makelaars

Binckhorstlaan 147-149

Terug naar overzicht

Binckhorstlaan 147-149
2516 BA  Den Haag

Specificaties

Kenmerken
Oppervlakte 850 m²
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Bedrijventerrein
Parkeerplaatsen 25
Omschrijving

Object/Lokatie

Het betreft het monumentale kantoorgebouw‘Kasteel de Binckhorst’ met bijhorend koetshuis gelegen aan de Binckhorstlaan 147 en 149 te Den Haag. De fraaie tuin met bomen en slotgracht, maakt het tot een unieke huisvesting, te meer omdat het het enige Kasteel van Den Haag betreft. Het geheel is volledig omheind cq afsluitbaar.

Het gebiedBinckhorst wordt momenteel tot een aantrekkelijk woon-/werkgebied getransformeerd. De Binckhorstlaan is één van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag en heeft een directe verbinding met het nationale wegennet A12 /A4 en A13. Naar verwachting wordt het aan de voorzijde van het kasteel gelegen poortgebouw in 2017 gesloopt zodat het kasteel vrij naar de weg komt te liggen.

Bereikbaarheid

Via de Maanweg is er een directe verbinding met het Rijkswegennet. De komende jaren zal de aanleg van de Rotterdamse Baan plaatsvinden zodat het gebied straks een nog betere aansluiting met de Rijkswegen krijgt.

Met de stations Den Haag C.S., Den Haag H.S en Voorburg in de directe omgeving is er een prima ontsluiting met het openbaar vervoer aanwezig. Vanaf deze stations zijn Delft, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Schiphol en Amsterdam snel te bereiken. Drie buslijnen met een halte nagenoeg voorde deur, te weten 26, 23 en 48, verbinden thans de Binckhorst met de drie stations. Dit zal de komende jaren wellicht veranderen door de aanleg van de Rotterdamsebaan.

Metrage

Hoofdgebouw: ca. 720 m², verdeeld over kelder, begane grond, 1e verdieping, 2e verdieping en toren.
Koetshuis: ca.130 m² verdeeld over begane grond en 1e verdieping.

Parkeermogelijkheden

Rondom het gebouw zijn voldoende parkeermogelijkheden. Het aantal is 25 stuks.

Wijze van oplevering

Het Kasteel is thans ingericht als medische kliniek echter kan op verzoek van huurder teruggebracht worden naar modern kantoor in een authentieke monumentale setting.

Datum van oplevering

In overleg.

Huurprijzen

In overleg.

Voorschot service- en energiekosten

Een nog nader te bepalen voorschotbedrag.

Huurtermijn

In overleg.

Courtage

Mocht door bemiddeling van COG Makelaars BV een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan COG Makelaars BV deze, na goedkeuring door de opdracht–gever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:

COG Makelaars BV
Scheveningseweg 50
Postbus 82033
2508 EA  DEN HAAG
Tel. : 070-3066050
E-mail : info@cogmakelaars.nl
Website : www.cogmakelaars.nl